Algemeen

Sportief en gezellig

LTC de Merwede is een sportieve en gezellige vereniging, waar leden van alle leeftijden op de wijze die bij hun past de tennissport kunnen bedrijven. Het is mogelijk om te trainen, competitie en toernooien te spelen en om ‘vrij’ te spelen met andere leden. Bovendien worden er vele leuke activiteiten georganiseerd! Op ons prachtige complex met 6 smashcourt tennisbanen, mini-smashcourtbaan en twee oefenkooien kan de tennissport  het hele jaar door naar hartenlust beoefend worden.

Beleid van de kantine

Onze kantine voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum, de Richtlijnen Gezondere Kantines. Ieder jaar brengen wij het aanbod in de kantine in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomst aan de directie.

Actief

We zijn een actieve vereniging en organiseren dan ook tal van activiteiten. Dit varieert van het jaarlijkse open toernooi voor tennisspelers uit de regio tot diverse ééndagstoernooien, zowel voor leden (recreatieve toernooien gecombineerd met een hapje en een drankje) als niet-leden (toernooien voor bedrijven, sportverenigingen en basisscholen).

Tennistraining

Voor de verzorging van onze tennislessen werken we samen met Bas Tennis Academy (Bas-Ta). De samenwerking met deze tennisschool zorgt ervoor dat nieuwe leden een goede start kunnen maken met de tennissport en bestaande leden hun tennisspel op niveau kunnen houden. Ook verzorgt Bas-Ta geregeld clinics voor bedrijven, scholen of andere doelgroepen.

Welkom

Nieuwe leden worden door ervaren leden hartelijk ontvangen op speciale tennisavonden. Op die avonden wordt getennist, worden contacten gelegd met potentiële tennismaatjes en wordt informatie gegeven over bestaande activiteiten. Ook wordt meer verteld over de tennistrainingen van Bas-Ta.