Training

De tennistrainingen bij onze vereniging worden verzorgd door Bas Tennis Academy. Om deze trainingen te kunnen volgen, dien je lid te zijn van onze vereniging. Inschrijving vindt plaats via de website van Bas-Ta. Hier kun je ook meer informatie vinden over deze tennisschool.

Bastiaan de Pauw

Vanaf mijn 13e speelde ik tennis en voetbal. Om mijn persoonlijke top te kunnen halen, koos ik ervoor om mij alleen op tennis te richten en dus afscheid te nemen van het voetballen. Dagelijks trof men mij op de baan. Gemotiveerd om mijzelf verder te ontwikkelen.
Hierdoor heb ik vele jaren op wedstrijdniveau gespeeld. Enkele hoogtepunten waren dat ik zowel in de hoogste landelijke competitie op zondag bij GTC Overwaard heb gespeeld als in de hoogste landelijke competitie op zaterdag bij TV Everdingen. Daarnaast werd ik dubbel districtskampioen in de 3.
In 1997 besloot ik om Tennisschool V & P, tegenwoordig Bas Tennis Academy, op te richten. Mijn enthousiasme overbrengen op anderen, hen helpen naar hun eigen persoonlijke top en het beleven van plezier is waar ik het voor doe.
Zelf speel ik nog voor de gezelligheid competitie met vrienden in de 3e klasse op zaterdag.
Ik hoop nog vele jaren mensen wat te mogen leren, hen gemotiveerd naar de tennisles te krijgen en met plezier de baan weer te laten verlaten. Naast een vooruitstrevende partner zijn voor de clubs waar wij actief zijn en plezier beleven met mijn medetrainers.

Inge Jansen-dolman

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Inge Jansen (Dolman) en vanaf 1 april mag ik tennislessen gaan verzorgen bij L.T.C. de Merwede.

Ik ben op 15 augustus 1966 in Barcelona geboren maar al snel daarna naar Nederland gekomen. Ik ben op 10 jarige leeftijd begonnen met tennis. Al snel bleek dat ik het spelletje erg leuk vond en ben dan ook vrij fanatiek gaan trainen en toernooien gaan spelen in zowel binnen- als buitenland.

Op mijn hoogtepunt was ik A1 speelster (huidig niveau 1) en meegedraaid in de top van Nederland. Ik heb o.a. competitie gespeeld voor Hiaten, Leeuwenbergh, De Metselaars, Zandvoort, Halfweg en Dash’35. Tijdens en na mijn actieve carrière ben ik met succes de tennisopleiding A en B gaan volgen. Vervolgens als trainster gewerkt bij o.a. T.V. Spieringshoek, Dash’35 en DLTC. Vanaf 1 april dus voor mij een nieuwe uitdaging bij L.T.C. de Merwede. Ik heb er heel veel zin in!
Inge Jansen