Talentvolle jeugdspelers spelen Brons Junioren Toernooi bij LTC de Merwede

Op 28 en 29 augustus kwamen hoog gerankte en talentvolle jeugdspelers uit heel Nederland het Juniorentoernooi Brons spelen op het tennispark van LTC de Merwede. In samenwerking met tennisschool BasTa werd dit toernooi georganiseerd. De talentvolle tennisspelers speelden in de leeftijdscategorieën t/m 12 jaar en t/m 14 jaar en staan tussen de 10e en 200e plaats op de Nederlandse ranglijst. De jeugdspelers speelden fanatiek om de prijzen en maakten het toernooi een boeiend evenement.

De rode loper lag uit en een prachtige ballonnenboog sierde de entree voor de spelers en speelsters die gingen strijden in de categorieën Meisjes enkel tot en met 12 jaar, Jongens enkel tot en met 12 jaar en Jongens enkel tot en met 14 jaar. De 16 hoogst gerankte spelers in elke categorie die zich voor het toernooi hadden ingeschreven streden om de winst en ranglijstpunten. Er moesten dus inschrijvers worden teleurgesteld.

Deze talentvolle tennissers zorgden voor spannende potten en lieten zeer goed tennis zien met harde forehands en dubbelhandige backhands. Het was duidelijk te zien dat de spelers vele trainingsuren per week moeten maken om dat niveau te halen. Misschien hebben de nieuwe toppers van Nederland gespeeld op de banen van LTC de Merwede.

Op zondag 29 augustus werden de finales gespeeld. De winnaars waren: Meisjes enkel tot en met 12: Danha Castillo, Jongens enkel tot en met 12: Timo van Gils, Jongens enkel tot en met 14: Noah Strous.