Maak kennis met tennis – intro avond

Als onderdeel van ons nieuwe Maak kennis met tennis concept organiseren wij op 2 en 16 april een intro avond waarbij je als lid één of meerdere niet leden meeneemt om gezamenlijk een balletje te slaan en kennis te laten maken met de vereniging. Gedurende de avond worden er wedstrijden gespeeld, is er een mogelijkheid om de eerste tennisbeginselen op te doen van onze nieuwe leden opvang begeleiders en zijn er diverse vrijwilligers om niet leden te informeren over alles wat met tennis en onze vereniging te maken heeft.
De avond start om 19.30 uur en voor gezelligheid wordt gezorgd. Er is geen inschrijfgeld van toepassing. Belangrijk om te weten: iedereen is welkom en wij vragen jullie om zoveel mogelijke enthousiastellingen mee te nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

In de komende dagen ontvangen jullie per email en social media meer informatie over het Maak kennis met tennis concept. Ken jij iemand die graag eens zou willen tennissen? Wijs hem of haar dan alvast op deze data. Inschrijven kan ook alvast per email aan leden@ltcdemerwede.nl.

Op 2 en 16 april is het vanwege dit evenement helaas niet mogelijk om vrij te tennissen.