Toernooiberichten

Open Toernooi 2021 bij LTC de Merwede na versoepelingen

Toen de demissionaire regering in juni versoepelingen aankondigde, kon LTC de Merwede starten met de organisatie van het jaarlijkse Open Toernooi. Van 3 t/m 11 juli is het Open toernooi gespeeld bij LTC de Merwede. Na de lockdown en alle versoepelingen vanwege de pandemie, was dit het eerste toernooi op de toernooikalender. Spelers en speelsters… Lees meer »

Geef je nu nog op voor de laddercompetitie!

Beste leden, Wil jij (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de interne enkel én/of dubbel ladder! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Hoe werkt het? – De ladder start op 31 mei 2021 – Je komt in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die… Lees meer »

Activiteiten voor de jeugd vanaf april 2021

Beste jeugdspelers, De competitie kan helaas nog niet gaan plaatsvinden in april, maar met elkaar tennissen is gelukkig wel mogelijk! Daarom willen wij vanaf half april weer proberen de ochtenden te organiseren, net als vorig jaar, waar jullie met elkaar kunnen tennissen. Uiteraard hopen we dan op mooi weer en natuurlijk dat jullie weer mee… Lees meer »

Activiteiten op de vereniging tijdens corona

Op dit moment mogen we nog geen georganiseerde activiteiten houden. Zodra het kan zullen onze interne labelactiviteiten weer worden opgestart. Voor de donderdagavond label betekent dit dat je dan weer via het online formulier kunt inschrijven waarna vervolgens uiterlijk donderdagochtend de indeling voor die avond bekend wordt gemaakt. Het inschrijfformulier zal gedeeld worden in onze… Lees meer »

Nieuwe VCL’s

Merel van Krieken en Barry Scheeren hebben recent met succes de cursus Vereniging Competitie Leider (VCL) gevolgd bij de KNLTB om Johan op te volgen als de nieuwe VCL’s van LTC de Merwede. Zij staan voor jullie klaar om hopelijk net zo goed als Johan de competitie te organiseren. Vanaf nu maken we gebruik van… Lees meer »

Update coronamaatregelen

Update coronamaatregelen terras en kantine In overleg met de gemeente Hardinxveld-Giessendam worden deze week naar aanleiding van recente wijzigingen in het landelijke coronabeleid, een aantal zaken op de club aangepast. Wij verzoeken jullie rekening te houden met het volgende. Op het terras worden vakken aangebracht waarin meubilair is geplaatst. Het is niet toegestaan om deze… Lees meer »

Zomercompetitie 2020 – inschrijven tot 20 juni!

We kunnen eindelijk weer tennissen en behalve de vrijspeelmomenten die nu al plaatsvinden willen we als vereniging jullie komende zomermaanden ook de gelegenheid bieden om in poulevorm tegen verschillende tegenstanders te dubbelen. Om deze reden zal binnenkort onze interne zomercompetitie van start gaan op onze vereniging. Wat houdt de zomercompetitie in: – Deelname mogelijk voor… Lees meer »