Toernooiberichten

Zomercompetitie 2020 – inschrijven tot 20 juni!

We kunnen eindelijk weer tennissen en behalve de vrijspeelmomenten die nu al plaatsvinden willen we als vereniging jullie komende zomermaanden ook de gelegenheid bieden om in poulevorm tegen verschillende tegenstanders te dubbelen. Om deze reden zal binnenkort onze interne zomercompetitie van start gaan op onze vereniging. Wat houdt de zomercompetitie in: – Deelname mogelijk voor… Lees meer »

Balletje slaan? Schrijf je nu in!

Op 4 juni is de landelijke campagne “Balletje slaan” van start gegaan. Initiatiefnemer Robin Haase en andere tennisfprofs roepen iedereen op kennis te maken met de tennissport. Wij, als vereniging, doen ook mee aan deze campagne. Jullie hebben hierover inmiddels ook een email ontvangen. De campagne houdt in dat wij onze vereniging open stellen voor… Lees meer »

Openingstoernooi 2020

Vrijdagavond 27 maart trappen we het nieuwe tennisseizoen traditioneel weer af met het openingstoernooi. Wij delen je die avond met verschillende medespelers en tegenstanders in. Daarnaast informeren we jullie kort over de activiteiten voor komend seizoen. Jullie kunnen je inschrijven op het inschrijfformulier in het clubhuis of per mail bij toernooien@ltcdemerwede.nl. Wij zien jullie graag… Lees meer »

Maak kennis met tennis – intro avond

Als onderdeel van ons nieuwe Maak kennis met tennis concept organiseren wij op 2 en 16 april een intro avond waarbij je als lid één of meerdere niet leden meeneemt om gezamenlijk een balletje te slaan en kennis te laten maken met de vereniging. Gedurende de avond worden er wedstrijden gespeeld, is er een mogelijkheid… Lees meer »

Geslaagd JoJo toernooi 2019

Onder heerlijke zonnige weersomstandigheden is zondag het JoJo gespeeld op de banen van LTC de Merwede. Dertien koppels bestaande uit een volwassene en een kind tennisten verdeeld over twee poules diverse wedstrijden tegen elkaar. Tussendoor was er een smakelijke lunch geregeld. De wedstrijden van 25 minuten leverden vermakelijk tennis op. De JoJo koppels beleefden een… Lees meer »

Zondag 17 november Jojo toernooi! Doe je mee?

Eens een toernooitje tennissen met je tante, nichtje, broer, buurman of bijv. vriendin? Het kan met het Open Jong-Oud Jong-Oud toernooi bij LTC de Merwede in samenwerking met Bas-ta. -Zondag 17 november -10.00 – 16.00 uur -jeugdleden LTC de Merwede gratis / Senior en niet-leden € 2,50 -incl. lunch Schrijf je in via jeugd@ltcdemerwede.nl vóór… Lees meer »

Succesvolle afsluiting zomerchallenge met ontbijttoernooi

Vandaag werd er ter afsluiting van de Zomerchallenge een ontbijttoernooi gespeeld. De deelnemers hebben enkele maanden tenniservaring en waren nu klaargestoomd om de strijd aan te gaan. Dat het weer vooral herfstig was, mocht de pret niet drukken. Na een lekker en gezellig ontbijt zijn er verschillende dubbelwedstrijden gespeeld. Het niveau was behoorlijk hoog te… Lees meer »