Toernooiberichten

Geslaagd JoJo toernooi 2019

Onder heerlijke zonnige weersomstandigheden is zondag het JoJo gespeeld op de banen van LTC de Merwede. Dertien koppels bestaande uit een volwassene en een kind tennisten verdeeld over twee poules diverse wedstrijden tegen elkaar. Tussendoor was er een smakelijke lunch geregeld. De wedstrijden van 25 minuten leverden vermakelijk tennis op. De JoJo koppels beleefden een… Lees meer »

Zondag 17 november Jojo toernooi! Doe je mee?

Eens een toernooitje tennissen met je tante, nichtje, broer, buurman of bijv. vriendin? Het kan met het Open Jong-Oud Jong-Oud toernooi bij LTC de Merwede in samenwerking met Bas-ta. -Zondag 17 november -10.00 – 16.00 uur -jeugdleden LTC de Merwede gratis / Senior en niet-leden € 2,50 -incl. lunch Schrijf je in via jeugd@ltcdemerwede.nl vóór… Lees meer »

Succesvolle afsluiting zomerchallenge met ontbijttoernooi

Vandaag werd er ter afsluiting van de Zomerchallenge een ontbijttoernooi gespeeld. De deelnemers hebben enkele maanden tenniservaring en waren nu klaargestoomd om de strijd aan te gaan. Dat het weer vooral herfstig was, mocht de pret niet drukken. Na een lekker en gezellig ontbijt zijn er verschillende dubbelwedstrijden gespeeld. Het niveau was behoorlijk hoog te… Lees meer »

Geslaagd bedrijventoernooi 2019 bij LTC De Merwede

Op donderdag 19 september 2018 organiseerde tennisvereniging LTC de Merwede op haar tenniscomplex aan de Peulenlaan het Hoek en Blok bedrijventoernooi. Voor de derde keer werd dit toernooi georganiseerd en 32 koppels van 19 bedrijven deden mee aan dit toernooi. Tennis staat centraal op dit toernooi. Alle koppels speelden 3 wedstrijden tegen koppels van gelijke… Lees meer »

Tennisevent voor volwassenen en jeugd zaterdagmiddag 7 september

Tennisevent voor volwassenen en jeugd! Zaterdagmiddag 7 september organiseert LTC de Merwede in samenwerking met Inner Stance en Bas-ta een tennisevent voor volwassenen en jeugd. We starten met een warming-up voor de tennissers en een clinic en uitleg voor de introducés. Daarna wordt een mini-dubbeltoernooi gespeeld dat zoveel mogelijk op sterkte wordt ingedeeld. Je kunt… Lees meer »

Pubquiz vrijdagavond 6 september

Komen jullie ook naar onze gezellige Pubquiz? Deelname is gratis en ontvangst is vanaf 19:00. om 20:00 willen we starten met de Pubquiz! Op de avond zelf worden teams geformeerd waarmee jullie in diverse rondes (tennis, algemeen, muziek, fotoronde, etc.) tegen elkaar de quiz gaan spelen. Wie heeft aan het eind de meeste vragen goed… Lees meer »

Uitslagen open toernooi 2019

Het open toernooi met dit jaar als hoofdsponsor De Beren restaurant Dordrecht was een groot succes. Met veertig meer inschrijvingen dan vorig jaar zijn de vele inspanningen om het toernooi weer verder op de rit te krijgen een succes gebleken. Op de finaledag waren er diverse finales en beslissende poulewedstrijden gepland. In combinatie met het… Lees meer »

Clubweekend 2019

Onze eerstvolgende activiteit na de vakantie is het clubweekend op vrijdagavond 6 september en zaterdag 7 september. Met de diverse commissies zijn wij de laatste voorbereidingen hiervoor aan het treffen en zeer binnenkort zullen jullie een digitale flyer hiervoor ontvangen. Hierbij alvast een tipje van de sluier van wat jullie kunnen verwachten met het clubweekend…. Lees meer »