Toernooiberichten

Openingstoernooi 2020

Vrijdagavond 27 maart trappen we het nieuwe tennisseizoen traditioneel weer af met het openingstoernooi. Wij delen je die avond met verschillende medespelers en tegenstanders in. Daarnaast informeren we jullie kort over de activiteiten voor komend seizoen. Jullie kunnen je inschrijven op het inschrijfformulier in het clubhuis of per mail bij toernooien@ltcdemerwede.nl. Wij zien jullie graag… Lees meer »

Maak kennis met tennis – intro avond

Als onderdeel van ons nieuwe Maak kennis met tennis concept organiseren wij op 2 en 16 april een intro avond waarbij je als lid één of meerdere niet leden meeneemt om gezamenlijk een balletje te slaan en kennis te laten maken met de vereniging. Gedurende de avond worden er wedstrijden gespeeld, is er een mogelijkheid… Lees meer »

Geslaagd JoJo toernooi 2019

Onder heerlijke zonnige weersomstandigheden is zondag het JoJo gespeeld op de banen van LTC de Merwede. Dertien koppels bestaande uit een volwassene en een kind tennisten verdeeld over twee poules diverse wedstrijden tegen elkaar. Tussendoor was er een smakelijke lunch geregeld. De wedstrijden van 25 minuten leverden vermakelijk tennis op. De JoJo koppels beleefden een… Lees meer »

Zondag 17 november Jojo toernooi! Doe je mee?

Eens een toernooitje tennissen met je tante, nichtje, broer, buurman of bijv. vriendin? Het kan met het Open Jong-Oud Jong-Oud toernooi bij LTC de Merwede in samenwerking met Bas-ta. -Zondag 17 november -10.00 – 16.00 uur -jeugdleden LTC de Merwede gratis / Senior en niet-leden € 2,50 -incl. lunch Schrijf je in via jeugd@ltcdemerwede.nl vóór… Lees meer »

Succesvolle afsluiting zomerchallenge met ontbijttoernooi

Vandaag werd er ter afsluiting van de Zomerchallenge een ontbijttoernooi gespeeld. De deelnemers hebben enkele maanden tenniservaring en waren nu klaargestoomd om de strijd aan te gaan. Dat het weer vooral herfstig was, mocht de pret niet drukken. Na een lekker en gezellig ontbijt zijn er verschillende dubbelwedstrijden gespeeld. Het niveau was behoorlijk hoog te… Lees meer »

Geslaagd bedrijventoernooi 2019 bij LTC De Merwede

Op donderdag 19 september 2018 organiseerde tennisvereniging LTC de Merwede op haar tenniscomplex aan de Peulenlaan het Hoek en Blok bedrijventoernooi. Voor de derde keer werd dit toernooi georganiseerd en 32 koppels van 19 bedrijven deden mee aan dit toernooi. Tennis staat centraal op dit toernooi. Alle koppels speelden 3 wedstrijden tegen koppels van gelijke… Lees meer »

Tennisevent voor volwassenen en jeugd zaterdagmiddag 7 september

Tennisevent voor volwassenen en jeugd! Zaterdagmiddag 7 september organiseert LTC de Merwede in samenwerking met Inner Stance en Bas-ta een tennisevent voor volwassenen en jeugd. We starten met een warming-up voor de tennissers en een clinic en uitleg voor de introducés. Daarna wordt een mini-dubbeltoernooi gespeeld dat zoveel mogelijk op sterkte wordt ingedeeld. Je kunt… Lees meer »