Rabo ClubSupport-actie is van start gegaan!

LTC De Merwede doet mee met de Rabo ClubSupport-actie!
Via deze actie van de Rabobank kunnen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor een door onszelf gekozen doel. Wij willen dit jaar geld inzamelen voor het vernieuwen van de meubelen binnen in ons clubhuis.

De barkrukken zijn al vernieuwd, maar nu zijn de tafels en stoelen in ons clubhuis aan de beurt! De huidige meubels zijn bijna niet meer weg te denken, zolang zijn ze er al. Maar nu wel echt aan vernieuwing toe. Tijd voor mooie en meer praktische meubels waar iedereen tijdens een gezellige tennisdag of tennisavond heerlijk op kan bijkletsen/borrel drinken/uitrusten/supporteren en wat al niet meer…! Dus stem en kom snel uitproberen hoe onze nieuwe meubels geworden zijn!

Vanaf 27 september kunnen leden van de Rabobank allemaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging. Ben je nog geen lid? Wordt dat dan snel, want elke stem levert centjes op voor onze clubkas!
Stemmen kan op www.rabobank.nl/clubsupport. De uiterlijke datum is 11 oktober, dus vergeet niet te stemmen op LTC De Merwede! Op 14 oktober horen we hoeveel geld we ingezameld hebben.