Sponsornieuws

Uitslagen open toernooi 2019

Het open toernooi met dit jaar als hoofdsponsor De Beren restaurant Dordrecht was een groot succes. Met veertig meer inschrijvingen dan vorig jaar zijn de vele inspanningen om het toernooi weer verder op de rit te krijgen een succes gebleken. Op de finaledag waren er diverse finales en beslissende poulewedstrijden gepland. In combinatie met het… Lees meer »

Nieuwe sponsor Open toernooi LTC de Merwede

Jaarlijks organiseert tennisvereniging LTC de Merwede een open toernooi voor tennissers uit de regio en de eigen leden. Dit jaar wordt dit open toernooi gehouden van 29 juni tot en met 7 juli. Het Open toernooi van LTC de Merwede wordt de komende jaren gesponsord door restaurant De Beren uit Dordrecht. De overeenkomst voor deze… Lees meer »

Nieuwe loungesets

Het begon met een idee en 50 benodigde pallets. In diverse groepsapps en mailtjes werden vrijwilligers gezocht om de pallets en overige materialen te verzamelen en om mee te helpen met het in elkaar zetten van de loungesets. Wat voor sommigen eerst een mission impossible leek, en nog niet eens met Tom Cruise… ;-), sloeg… Lees meer »

Sponsoren van de nieuwe scoreborden

In de klusmaand maart zijn de scoreborden bij de banen vervangen. Drie sponsoren zijn de gulle gevers van de nieuwe borden. Bij baan 1 en 2 staan de borden die zijn geschonken door Sideron B.V en SSI B.V. Beide bedrijven zijn in Dordrecht gevestigd. Sideron snijdt met watersnijtechniek constructiestaal, RVS en aluminium en ook materialen… Lees meer »

Steun LTC de Merwede via de Rabobank Clubkas Campagne

Stem nu op ons voor de Rabobank Clubkas Campagne!! Rabobank Merwestroom heeft in totaal EUR 100.000 als donatie beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in de omgeving. Hoe meer stemmen voor Ltc de Merwede, hoe groter het deel dat wij als donatie kunnen ontvangen. Het is dus belangrijk dat wij zoveel mogelijk stemmen krijgen. Ieder lid van… Lees meer »

Gezocht; versterking sponsorcommissie!

Vind je het ook leuk om bedrijven enthousiast te maken voor onze club? Bijvoorbeeld als winddoek-sponsor of als sponsor voor een bord bij de jeugdbaan. Of ken je bedrijven (of werk je bij..) die hier voor open staan? Doe dan indirect mee aan de sponsorcommissie en geef het door zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken…. Lees meer »

Rabobank bedrijventoernooi

Op donderdag 27 september 2018 organiseert tennisvereniging LTC de Merwede op haar tenniscomplex aan de Peulenlaan het Rabobank bedrijventoernooi. Via de deze weg nodigt de tennisvereniging bedrijven uit om koppels af te vaardigen om de tennisstrijd aan te gaan met andere bedrijven uit de omgeving. Tennis staat centraal op dit toernooi. Er worden clinics gegeven… Lees meer »

Op en top sportiviteit tijdens het Verengingentoernooi 2018

Vrijdag 8 juni was het weer zover: het Verenigingentoernooi. Dit jaar deden hieraan 26 koppels van zes sportverenigingen uit Hardinxveld Giessendam mee. Vanaf 7 uur werden alle spelers verwelkomd in het clubhuis en kon de sportieve rivaliteit beginnen. In wedstrijden van een half uur werd om de winst gestreden. Hierbij hebben wij menig tennistalent ontdekt… Lees meer »