Sponsornieuws

Tri-tennis tennis wall dankzij jullie support!

De uitslag is binnen en wij hebben als vereniging € 544,28 overgehouden aan de Rabobank clubsupport actie. Bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd!! Daarnaast hebben we vanuit de jeugdcommissie een aanvraag gedaan voor een MAG subsidie en deze is goedgekeurd. Hiermee kunnen we de Tri-tenniswand bekostigen inclusief wielen en een funzeil. Wat is de… Lees meer »

Geslaagd bedrijfsevent LTC de Merwede!

Wat een geweldig event vond er plaats bij LTC de Merwede op vrijdag 5 mei. Het schakelen met Dennis de Rover van Axians was een feestje. Dit event was in combinatie met onze geweldige vrijwilligers en het enthousiasme van tennisleraar Bastiaan een groot succes! Onderstaand bericht heeft Dennis van het bedrijf Axians ons gestuurd: Op… Lees meer »

Dankbaar voor onze sponsor rivierenlandfonds

Wat zijn we blij en dankbaar dat we dankzij de bijdragen van Rivierenlandfonds | Lokaal de samenleving versterken kunnen blijven investeren in onze prachtige vereniging LTC de Merwede! Ook voor ons 50-jarig jubileumfeest hebben we dankzij een geweldige bijdrage een fantastische dag kunnen organiseren! Stichting Rivierenland Fonds, enorm bedankt!!

Succesvol bedijventoernooi 2022

Afgelopen donderdag vond het bedrijventoernooi op onze tennisvereniging plaats. Verspreid over maar liefst 15 bedrijven uit de regio deden 28 koppels mee. In poules van 4 werd uitgemaakt wie de winnaar was. Het begon met een heerlijk buffet verzorgd door Cuisine Compleet, vervolgens startten de wedstrijden en konden de beginnende deelnemers nog meedoen aan de… Lees meer »

Schrijf je in voor het bedrijventoernooi op 29 september 2022

Op donderdagavond 29 september is het eindelijk weer zover en zal het bedrijventoernooi bij onze verenging weer worden georganiseerd. Na 2 jaar afwezigheid kan je met je collega’s de strijd weer aan gaan met diverse bedrijven uit de omgeving. Het evenement zal starten met de mega-spies verzorgd door Cuisine Compleet. Waarna in toernooivorm het tennissen… Lees meer »

Succesvolle viering 50 jarig jubileum in 2022

In 2021 bestond LTC de Merwede 50 jaar. Door de coronapandemie kon het toen niet gevierd worden. Op zaterdag 27 augustus kon dat eindelijk wel. Met leden en oud-leden en ook een aantal belangstellenden werd het vijfde decennium nostalgisch, sportief en gezellig gevierd. Het bestuur en de organiserende jubileumcommissie hadden een mooi programma samengesteld en… Lees meer »

L.T.C. De Merwede verdient € 1500 door drie leden met de KIA Clubcommissie!

Wat gaaf is dit!!! Drie leden van onze tennisvereniging L.T.C. de Merwede hebben onlangs een nieuwe KIA aangeschaft bij DE Kia dealer van o.a. de gehele Alblasserwaard: Kia van der Linden in Sliedrecht! De actie dat bij aanschaf van iedere Kia € 500,- te verdienen was voor L.T.C. de Merwede is natuurlijk geweldig! Kia van… Lees meer »