Onze sponsoren

L.T.C. de Merwede dankt onderstaande bedrijven voor hun sponsoring!!


Sponsors website

 • Rivierenlandfonds
 • Salon Denny Kraag
 • Kraamzorg XL

Sponsors winddoeken

 • Tromp Advies Accountants – Belastingadviseurs
 • C.C. Promotions
 • Duik- en Bergingsbedrijf W. Smit
 • CAB Holland B.V.
 • Zimmer Staal BvbA
 • Bakker Kleur & Sfeer.
 • Kroon Metal Technology b.v.
 • SST Staalsnijtechniek b.v.
 • Den Breejen Shipyard
 • Statendam Steel Plates b.v.

Rivierenland Fonds


Juist in een wereld zonder grenzen zijn de mensen om ons heen belangrijk. Het Rivierenland Fonds hecht grote waarde aan initiatieven die de samenleving op lokaal of regionaal niveau kunnen versterken.

Wij ondersteunen daarom sociaal-culturele en ideële projecten in vijf sectoren: educatie, kunst en cultuur, gezondheid en zorg, sport en recreatie, en natuur en milieu. Alle projecten komen ten goede aan de bevolking van ons werkgebied. Naast Gorinchem, Leerdam en Schoonhoven zijn ook Arkel, Geldermalsen, Hardinxveld-Giessendam en Meerkerk deel van dit gebied. Voor meer informatie:  www.rivierenlandfonds.nl/ 


Salon Kraag


Sinds 1974 is Salon Kraag gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. In de afgelopen jaren hebben ze een grote klantenkring opgebouwd in de regio Gorinchem en omstreken. De naamsbekendheid komt vooral door mond op mond reclame van tevreden klanten en diverse prijzen die op nationaal en internationaal gebied zijn gehaald. Moderne haarverzorging voor het hele gezien, eventueel een ware metamorfose en alles onder één dak. Stap eens vrijblijvend binnen voor een goed advies.
Daarnaast kunt u hier ook terecht voor de laatste technieken op beauty- en haarmode gebied, bruids- en feestkapsels. Voor meer info: www.salonkraag.nl


C.C. Promotions


C.C. Promotions is gevestigd aan de Venusstraat in Hardinxveld-Giessendam
U kunt hier terecht voor ál uw reclameuitingen. Het bedrijf heeft al jaren ervaring in:

 • Folders, drukwerk en verspreiding
 • Stickers en (auto)beletteringen
 • Webdesign en Hosting

Neem eens een kijkje op: www.ccpromotions.nl


Kraamzorg XL


Kraamzorg XL is een kraambureau met XL aandacht. De zorg die kraambureaus leveren, is in basis hetzelfde. Maar ons kraambureau levert méér dan alleen die zorg. ‘Meer aandacht voor moeder en kind’. Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje tijdens de kraamperiode de beste zorg ontvangen en jullie als gezin ontspannen kunnen genieten van de eerste dagen samen. Wij zullen er alles aan doen om die bijzondere eerste dagen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wil je meer informatie over kraamzorg XL, kijk dan op onze website: www.kraamzorgXL.nl


The Power Community


Een krachtig leven begint bij een krachtig lichaam.

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat een fit en krachtig lichaam essentieel is als het gaat om persoonlijk en zakelijk succes. Als jij fit bent, energie hebt en verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid, zie je direct de impact hiervan doorvloeien in jouw leven.

Toch is blijvend resultaat creëren iets dat niet iedereen uit zichzelf kan. Vaak weten we wel wat we moeten doen, maar doen we het niet. Wij zijn jouw stok achter de deur.
Wij werken aan het creëren van resultaat op een geheel andere wijze. Wij werken vanuit de 4B’s. Body, Being, Balance en Business, en hoe je dit alles met elkaar samenhangt. Het is dus meer dan alleen fit worden.

Wij creëren resultaat en dat start met jouw lichaam. Welkom bij The Power Community.


Tromp Advies Accountants – Belastingadviseurs

Tromp Advies Accountants – Belastingadviseurs is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en biedt zowel ondernemers binnen het mkb als particulieren een uitgebreid assortiment aan diensten. Advisering speelt daarbij een voorname rol. Door de deskundigheid van een accountantskantoor, een belastingadvieskantoor en een administratiekantoor te combineren kunnen wij een compleet pakket aan diensten aanbieden aan zowel ondernemingen als particulieren op het gebied van accountancy, belastingaangiften, financiële administratie en fiscaal en bedrijfseconomisch advies. Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

 • Kwaliteit
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Flexibiliteit
 • Maatwerk

Voor meer informatie: www.trompadvies.nl


Bas Tennis Academy (Bas-ta)


Wie (nog beter) wil leren tennissen kan sinds 1997 terecht bij Bas Tennis Academy; een professionele tennisschool die staat voor individuele begeleiding en persoonlijke aandacht.
Ontwikkeling en spelplezier van haar leden staat bij Bas-ta hoog in het vaandel. Maar niets wordt beter van stilstand, dus ook wij blijven ons ontwikkelen. Om alsmaar beter te worden in dat wat ons drijft: het u zo goed mogelijk naar de zin maken. Of dat nou de hoogst mogelijke prestaties betreft, of nou juist zo veel mogelijk gezelligheid in een sportieve atmosfeer. Bas-ta begrijpt dat uw wens centraal staat en speelt daar met alle mogelijkheden die haar gegeven zijn op in.
Meer info op: www.bas-ta.nl


CAB Holland


Al 40 jaar verzorgt CAB holland voor tal van bedrijven de complete ICT. Van eenmanszaken en middelgrote bedrijven tot complete organisaties in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, geen klant is te klein of te groot. Op de website krijgt u een indruk van onze activiteiten, denk hierbij aan Verkoop, Cloud, Managed Services, HIP, Services, Onderhoud, Detachering, Datacenter, Verhuur.
Met hart voor uw ICT, gedrevenheid en vakmanschap staat iedereen bij CAB holland voor u klaar!
Kijk voor meer informatie op: www.cabholland.com.


Duik- en Bergingsbedrijf W. Smit


Duik- en bergingsbedrijf W.SMIT B.V. is al 55 jaar niet meer weg te denken uit Rotterdam. Deze havenstad, behorend tot de grootste ter wereld, kent dan ook geen geheimen voor W.SMIT B.V. Maar het werkterrein strekt zich verder uit dan Groot-Rotterdam alleen. Door een constante groei van het bedrijf slaan zij ook internationaal de vleugels uit. Steeds vaker kloppen buitenlandse rederijen aan om hun schepen aan het bedrijf toe te vertrouwen.

Maar ze doen meer. Renovatie, onderhoud en nieuwbouw van damwandkades, scheepshellingen, schoonmaken en onderhouden van koelwaterinstallaties, inspectie en reparatie van sluizen en sluisdeuren zijn slechts enkele en willekeurige voorbeelden. Ze werken voor zowel de overheid als voor bedrijven. Meer info op: www.wsmit.nl


Bakker Kleur & Sfeer


Bakker Kleur & Sfeer is een eigentijdse woonwinkel, waar in een ongedwongen sfeer alles rondom het wonen gepresenteerd wordt. Van verf tot behang en van raamdecoratie tot vloerbekleding. Wij hebben alles onder één dak om voor jouw huis de woon sfeer te creëren die bij jou past. Tevens hebben wij een eigen schildersbedrijf. Onze professionele woonadviseurs kunnen thuis komen kijken welke stijl het best bij jou zal passen. Samen met jou worden er materialen bij deze stijl gezocht en gekozen. Onze monteurs en stoffeerders verwerken vakkundig de materialen die jij gekozen hebt. Op onze website vindt je de informatie en inspiratie van de producten die Bakker Kleur & Sfeer levert en aanbiedt. Graag helpen wij je, om voor jouw huis een eigen kleur en sfeer te creëren die het best bij je past. Wij kunnen, met alle diensten onder één dak, jou begeleiden bij het (re)stylen van je woning. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs in onze winkel! http://www.bakkerkleurensfeer.nl/


Zimmer Staal


Zimmer Staal, gevestigd in Lier, is een voorraadhoudende staalhandel gespecialiseerd in de verkoop van kwarto staalplaten van 5 tot 300 mm dik.
De naam “Zimmer” is ontleend aan de bekende Lierse uurwerkmaker Louis Zimmer. Het bedrijfslogo verwijst eveneens naar de naar hem genoemde Zimmertoren, dé toeristische attractie van de stad.
Sinds de oprichting in 1999 is het aantal vaste klanten en het tonnage dat we verkopen ( 90.000 ton in 2014 ) elk jaar gestegen. De duurzame relaties die we zowel met onze klanten als met onze leveranciers opgebouwd hebben zijn de belangrijkste reden voor onze constante groei. http://www.zimmer.be/


Kroon Metal Technology


Kroon Metal Technology is een modern en vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf, dat onderdeel is van een krachtig samenwerkingsverband met zusterbedrijven SBW en SST. Vanuit Wijchen leveren wij aan klanten in heel Nederland en Duitsland. Onze klanten bevinden zich met name in de trailerbouw, carrosseriebouw, offshore, scheepsbouw, bruggenbouw en staalbouw. Daarnaast is Kroon Metal Technology toeleverancier voor diverse machinefabrieken en apparatenbouwers. http://www.kroonmetal.nl/http://www.steelsolutionsinternational.com/


Statendam Steel Plates


Steel Plates is een voorraadhoudende staalhandel. Onze producten zijn warmgewalste staalplaten, met name de kwarto-gewalste platen.Ook in de zogenaamde “bandafmetingen” gaat geen zee ons te hoog! Wij zijn gevestigd in Oosterhout Noord-Brabant. Via deze website willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf, ons assortiment en onze kwaliteitszorg. http://www.statendam.nl/ 


Den Breejen Shipyard


Den Breejen Shipyard is uw partner als het gaat om het bouwen van nieuwe schepen. ‘Refit’ voor het geven van een nieuwe dimensie aan het bestaande schip. En uiteraard voor alle reparatiewerkzaamheden:
Continuïteit is van groot belang voor een onderneming. Daarom biedt Den Breejen Shipyard u een uitgebreide reparatie en onderhoudsservice.
De reparatieafdeling beschikt over een eigen haven met twee stevendokken van resp. 400 en 800 ton. Tevens staat een goed geoutilleerde reparatiewerkplaats ter beschikking voor de uit te voeren werkzaamheden. http://www.breejen-shipyard.nl/