Voorjaarscompetitie 2023 – Schrijf je in!

Inmiddels is de Najaarscompetitie 2022 weer afgelopen. Met vier kampioenen in ons midden, een groot aantal deelnemende teams en veel gezellige dagen is dit weer een groot succes geweest!
De komende maanden staan weer in het teken van donkere dagen en wat minder tennisactiviteiten, maar hopelijk zijn jullie toch ook wel een beetje bezig met de voorbereiding op de Voorjaarscompetitie 2023. In dit bericht informeren wij jullie over de mogelijkheden en de inschrijftermijn.

Competitiesoorten

Het competitieaanbod vanuit de KNLTB is zeer divers. Op onze vereniging is het mogelijk om op dinsdagmorgen, vrijdagavond, zaterdag en zondag competitie te spelen. Op een aantal van deze dagen is het ook mogelijk om mee te doen aan 8&9 Tennis. Deze competitiesoort is gericht op de beginnende tennisser.

De competitie wordt gespeeld op 7 speeldagen, behalve op vrijdagavond. Op vrijdagavond zijn er 5 competitiedagen en speel je ‘om de week’. De vrijdagavondcompetitie start op 31 maart, de reguliere competitie op 7 april.

Competitiebijdrage

De competitiebijdrage per team is EUR 45. Voor de vrijdagavondcompetitie is dit EUR 32 per team. Daarnaast betaal je nog een bijdrage voor de tennisballen.

Interesse?

Wil je meer weten over competitie spelen, de data en het speelaanbod? Stel je vragen dan aan de competitieleiders Barry Scheeren en Merel van Krieken via het volgende mailadres: competitie@ltcdemerwede.nl.

Inschrijftermijn

De uiterste inschrijtermijn is 7 januari 2023. Geef je team op via het mailadres: competitie@ltcdemerwede.nl. Graag ontvangen wij van ieder teamlid bij de inschrijving het KNLTB lidnummer.