Verscherping coronamaatregelen

Dinsdagavond heeft het kabinet weer nieuwe maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus. Dit heeft opnieuw gevolgen voor onze vereniging. Helaas is het voor leden vanaf 18 jaar in elk geval de komende twee weken niet toegestaan om te dubbelen. De vanaf donderdag gereserveerde dubbels zullen wij verwijderen en de komende periode is het niet mogelijk om dubbels te reserveren. Zodra het dubbelen weer mogelijk is informeren wij jullie daarover.

Tennislessen zullen wel doorgang blijven vinden. Wanneer sprake is van tennisles voor leden vanaf 18 jaar in een groep van meer dan twee personen, zullen twee banen voor deze les gebruikt worden.

Wij hopen dat deze maatregelen tot twee weken beperkt kunnen blijven en gaan in elk geval weer uit van jullie medewerking.

Met sportieve groet,