Van het bestuur

Onze vereniging is een plek waar velen van ons komen om de tennissport te beoefenen en gezellig samen te zijn. Nu de winter er toch echt aankomt hopen we dat dit jullie niet weerhoudt af en toe nog eens op de club te komen. Met de start van de wintercompetitie waar een deel van jullie zich voor heeft ingeschreven zullen we in ieder geval niet stil blijven zitten als vereniging.

Gisteren hebben wij onze Algemene Ledenvergadering gehad. Met een mooi aantal leden hebben wij teruggeblikt op het afgelopen jaar en ook onze toekomstplannen toegelicht. Diverse vragen zijn door jullie gesteld en daar zullen wij als bestuur de komende tijd mee aan de slag gaan.

Zoals eerder aangegeven heeft onze voorzitter Edwin Muilwijk aangekondigd nu echt te stoppen als voorzitter. Wij zijn blij met al zijn inzet van de afgelopen jaren en willen hem ook nog via deze weg bedanken voor alles wat hij heeft gedaan voor onze vereniging.

Hoewel we als bestuur nu even wat minder bezetting hebben zitten we zeker niet stil. In samenwerking met de KNLTB gaan we de komende tijd werken aan een beleidsplan en onderwerpen bepalen waar we ons de komende jaren op willen richten. Dit gaan we niet alleen doen, maar met jullie samen. Onze verenging bestaat uit zeer betrokken leden die allemaal hun steentje willen bijdragen en dat zien we graag. Heb je dus een idee, mis je iets, wil je iets organiseren, doen we iets volledig verkeerd, wil je meedenken, meld je dan bij één van de bestuursleden.

Ook willen wij in deze nieuwsbrief enkele leden in het zonnetje te zetten. Te beginnen met onze jubilarissen die alweer 25 jaar lid zijn van de vereniging en die allemaal hun steentje hebben bijgedragen. Bedankt hiervoor!

Daarnaast een felicitatie richting onze competitieteams (hieronder met naam vermeld) die de nummer één plek hebben behaald in de najaarscompetitie. Een mooie prestatie waar jullie trots op mogen zijn. En uiteraard ook een pluim richting de andere teams die het beste van zichzelf hebben gegeven.

In de komende periode zullen wij jullie gaan betrekken bij en op de hoogte houden van onze plannen. Wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,

Rico van Wijgerden
Barry Scheeren
Corne Tromp
Merel van Krieken

P.S. wij zijn nog steeds op zoek naar een voorzitter en een penningmeester. Heb je suggesties over de persoon of de invulling van de functie laat dit ons dan weten.

Onze jubilarissen:
Onno Hettema
Timo de Vos
Daphne de Haan
Kees van Dijk
Edwin Muilwijk

Onze winnaars van de competitie:

Damesdubbel 1e klasse vrijdagavond

Marianne v.d. Vlies
Jolanda Kraaijeveld
Brenda de Haan
Annemarie van ’t Gelauf
Rianne Star

Herendubbel 1e klasse zaterdag
Jan- Arie Huijgen
Marco Stuurman
Luc van Veenendaal
Rico van Wijgerden
Sander Nagelkerken

Damesdubbel 3e klasse zaterdag
Kristel van Wijgerden – Boon
Sandra Klomp- Geelen
Saskia Tichelaar-Boon
Linda Geelen
Ingeborg den Hartog