Van het bestuur – september

Na een bijzonder warme maand augustus, zijn de tennisomstandigheden weer wat aangenamer geworden. De meesten hebben zich echter niet uit het veld laten slaan: de zomercompetitie werd gewoon gespeeld, er werd gelabeld, er heeft een jeugdochtend plaatsgevonden en daarnaast bleven de banen met vrij spelen goed gevuld!

Ook afgelopen weekend hebben nog enkele leuke activiteiten plaatsgevonden. Zo is er voor de deelnemers aan de zomer challenge een afsluitende ochtend georganiseerd en heeft het JoJo toernooi, de mix van oudere en jonge leden en niet-leden, weer plaatsgevonden. Complimenten aan de organisatie van beide evenementen en uiteraard dank aan de deelnemers!

Vanuit de zomer challenge hebben we sowieso veel enthousiaste reacties gekregen. Uiteraard hopen we dat dit enthousiasme leidt tot een langer lidmaatschap bij onze club en sowieso is het voor ons een reden om dit een verder vervolg te geven. Heb je ideeën voor dergelijke acties of wil je bekenden enthousiast maken voor onze vereniging: we kunnen altijd zorgen dat iemand een keer kennis komt maken!

Ook de komende tijd is er ook weer voldoende gelegenheid om te tennissen. Een belangrijke activiteit hierbij is natuurlijk de najaarscompetitie, die komend weekend van start gaat. Fijn dat we weer competitie kunnen spelen, nadat dit in het voorjaar om bekende reden niet mogelijk was.

Voor wat betreft de coronamaatregelen hebben we elders in deze nieuwsbrief een update geplaatst. Daarnaast zijn de competitieteams afzonderlijk geïnformeerd over de specifieke maatregelen die gedurende competitiemiddagen en -avonden worden gehanteerd. Mochten hier weer wijzigingen in optreden, dan informeren we jullie uiteraard!

Voor nu veel plezier bij de komende tennisactiviteiten!

Het bestuur