Van het bestuur november 2021

Het tennisseizoen loopt langzaam ten einde. Op enkele inhaalwedstrijden na zit de najaarscompetitie er op. Met nog een inhaalwedstrijd te gaan kunnen we het tweede damesteam op vrijdag reeds feliciteren met de titel. Voor nog drie teams staat in de inhaalwedstrijd de titel op het spel. Mooie resultaten dus en hopelijk geldt voor alle teams dat, ongeacht de behaalde resultaten, er veel plezier beleefd is aan de competitie. Het was immers alweer twee jaar geleden dat we een volledige competitie konden spelen!

Ook de komende tijd kan er natuurlijk gewoon getennist blijven worden. Behalve het vrij spelen staan ook het JoJo-toernooi en de wintercompetitie op het programma. Het is niet alleen goed om bezig te blijven, maar onze vrijwilligers maken hier altijd gezellige evenementen van. Schrijf je dus snel in!

Op 17 november staat de Algemene Ledenvergadering op het programma. Zoals we in de vorige nieuwsbrief aangaven is sprake van diverse aftredende bestuursleden. We zijn druk bezig met het formeren van een nieuw bestuur en hebben er vertrouwen in dat we na 17 november met een sterk team aan de slag kunnen voor onze club. Uiteraard liggen er ook buiten het bestuur voldoende taken. Hoe meer mensen dit oppakken, hoe lichter voor iedereen de taken worden. Doe vooral met ons mee dus!

Succes bij de laatste competitiewedstrijden en tot ziens bij de Algemene Ledenvergadering!