Van het bestuur februari

In de vorige nieuwsbrief vermeldden we dat de echte winter nog niet echt op gang was gekomen. Inmiddels hebben we er wat winterse buien op zitten en waren er de laatste tijd weinig mogelijkheden om te kunnen tennissen. Hoewel de sneeuw op de wegen vrij snel weg was, duurde dit voor onze banen nog best lang. Gelukkig hebben we weer voldoende dagen met een temperatuur boven nul gehad, waardoor het ook weer mogelijk is om te tennissen. Nu hopen dat de regen niet al teveel roet in het eten gooit.

Zoals eerder aangegeven hebben we vanuit het bestuur enkele lange- en korte termijn doelstellingen bepaald. De afgelopen weken hebben we hier verder invulling aangegeven en zijn we alles wat concreter aan het maken. Hierbij zullen we jullie ook gaan betrekken, want uiteindelijk moet het een gezamenlijk doel zijn.

Met het oog op het verschijnen van de volgende nieuwsbrief hierbij alvast een oproep om de komende weken de site, facebook en jouw mailbox in de gaten te houden voor het Openingstoernooi inclusief pasjesavond op 29 maart en 30 maart het Openingstoernooi voor onze jeugd. Het is nog wat ver weg, maar met onze goed gevulde agenda’s is het geen overbodige luxe dit alvast onder jullie aandacht te brengen.

Tot snel!

Corné, Rico, Barry, Laura en Merel