Van het bestuur – februari 2023

Novak Djokovic heeft de meest recente editie van de Australian Open gewonnen. Naar verluid met een scheur van drie centimeter in zijn hamstring. Een topsporter is gefocust op alles wat hij doet, elke minuut van de dag. Wat hij eet, wat hij drinkt, wat hij doet en hoe hij het doet. Ook voor ons, tennissers van LTC de Merwede, is het natuurlijk van belang om goed op je voeding te letten, blessures zo veel mogelijk te voorkomen en mocht je dan toch een blessure oplopen hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Via de volgende link van de KNLTB kun je nalezen hoe je dit doet: Fit op de baan | Tennis

Wat voor ons als tennissers geldt, geldt ook voor ons clubhuis en terrein, die houden we namelijk ook graag “in vorm”. Het gaat zo hard dat we met elke nieuwe nieuwsbrief deze compleet zouden kunnen vullen met de ontwikkelingen in en rondom ons clubhuis. Zo is de koelcel inmiddels ontmanteld en is de nieuwe horecakoelkast in werking. Afgelopen zaterdag hebben een groep vrijwilligers de opening naar de ruimte waar de koelcel stond verbreed zodat de nieuwe koelkast geplaatst kan worden. Ook wordt er hard gewerkt om de warmwatervoorziening zo in te richten dat we hiermee een verdere verduurzamingsslag kunnen slaan. Op dit moment zijn we aan het onderzoeken wat hiervoor de beste oplossing is. En last but not least zijn we erg blij te melden dat woensdag wordt aangevangen met het plaatsen van de 49 zonnepanelen op ons clubhuis, naar verwachting zullen de werkzaamheden vrijdag worden afgerond.

We kruipen dichterbij de opening van ons nieuwe tennisseizoen en dat betekent dat we ook weer een beroep gaan doen op onze leden om bij te dragen om onze vereniging gezond en draaiende te houden. Jullie zullen binnenkort een uitnodiging en uitleg ontvangen om je in te schrijven voor bardiensten, schoonmaak- en of klusochtenden. Daarnaast bestaat ook nog steeds de mogelijkheid om in een projectgroep, commissie of het bestuur je bijdrage te doen. We hebben het best goed voor elkaar, maar we kunnen het niet alleen en alle hulp is welkom! Wij zijn er van overtuigd dat er voor iedereen iets passends is om op te pakken waarmee we elkaar verder helpen.

Met sportieve groet,

Het bestuur