Van het bestuur februari 2022

Beste leden,

Voor jullie ligt de eerste nieuwsbrief van 2022. Een jaar waarvan wij hopen dat we weer meer en meer als vanouds mogen genieten van de tennissport en het gezellige verenigingsleven binnen onze club. Met de laatste persconferenties zijn versoepelingen gecommuniceerd die het weer mogelijk maken om wedstrijden te spelen en ook is het (voorlopig onder voorwaarden) weer mogelijk om een drankje te nuttigen in de kantine tijdens activiteiten. Hoewel we helaas wel vaker zijn verrast in deze pandemie zien wij de toekomst positief tegemoet. Met deze positiviteit in gedachten werken we volop aan de voorbereidingen richting het nieuwe tennisseizoen.

Dat betekent dat we in onze nieuwe jaarkalender voor 2022 activiteiten op hebben genomen die helaas al een tijd niet meer zijn georganiseerd. Te denken valt aan het openingstoernooi eind maart, het sportverenigingentoernooi na de voorjaarscompetitie en het bedrijventoernooi vlak voor de najaarscompetitie. Daarnaast zullen dit jaar ook een aantal nieuwe en speciale activiteiten op de agenda staan. Hierbij kan gedacht worden aan een tennisactiviteit in mei voor Huis3, een geweldig initiatief met KWF als goed doel, een senioren plus dagtoernooi in april en het uitgestelde vieren van ons jubileum in september. Voor deze activiteiten zullen we ook nadenken over alternatieve vormen in het geval er toch nog verscherpte maatregelen komen, maar uiteraard hopen we deze alternatieven niet nodig te hebben.
Afgelopen weekend zijn de finales gespeeld van de Australian Open, met als kers op de taart de finale tussen Nadal en Medvedev. Dit bleek een ware titanenstrijd die knap werd gewonnen door Nadal. Na het zien van zo’n partij kriebelt het voor ons dan ook weer enorm om zelf ook weer de baan op te gaan en het wedstrijdgevoel te ervaren. We kunnen ons voorstellen dat dit voor jullie ook geldt! Dit kan onder andere door mee te doen aan de enkel en/of dubbel ladder via de KNLTB Match app. Na een succesvolle eerste proef vorig jaar zal de ladder op 14 februari weer van start gaan.
In deze nieuwsbrief vinden jullie tot slot ook een kort verslag vanuit de leden die zich bezig houden met het onderhoud van onze banen en het tennispark.

Wij wensen jullie veel lees- en tennisplezier!

Met sportieve groet,
Het Bestuur