Van het bestuur Augustus

In een nog altijd bijzonder jaar, zijn we ongemerkt aanbeland bij de nieuwsbrief van augustus. Dat betekent dat we alweer ruim 2,5 maand op de tennisbaan staan en dat bevalt goed! Grote evenementen zijn er helaas niet geweest dit jaar, maar iedereen pakt de gelegenheid om te tennissen met beide handen aan.

Onze nationale tennistoppers hebben middels de actie ‘Balletje slaan’ veel promotie gemaakt voor de tennissport en op onze en ook andere verenigingen proberen we bijvoorbeeld middels de zomer challenge nieuwe leden aan onze club te binden. Inmiddels zijn er meer dan 50 deelnemers aan deze actie. Een deel van hen maakt ook gebruik van het aanbod om tennislessen te volgen en op meerdere zaterdagochtenden staan Ron Slootweg en Bernard Scheeren klaar om met hen te tennissen.

Ook voor de jongste leden worden diverse tennisochtenden op zaterdag georganiseerd. Voorafgaand aan dit seizoen hebben we nadrukkelijk als doelstelling uitgesproken om deze doelgroep uit te breiden en een mooi aanbod te geven. Dit is bemoeilijkt door de coronasituatie, maar we zijn blij met de wijze waarop de jeugdcommissie, in samenwerking met tennisschool Bas-Ta, hier invulling aan geeft.

Naast de mooie tennisontwikkelingen, houden we uiteraard ook de gezondheidssituatie in de gaten. Wanneer we de actualiteit volgen, lijkt de opwaartse lijn van versoepelingen wat te kenteren. Vooralsnog brengt dit geen wijzigingen in de geldende regels met zich mee. Mocht dit nodig zijn, dan zullen we hier uiteraard over berichten.

Wij wensen vakantiegangers een prettige vakantie toe en hopen de thuisblijvers op ons park te blijven begroeten. Bovenal: blijf gezond!

Het bestuur