Van het bestuur april

Inmiddels is het seizoen sinds een week gestart. Met een druk bezocht openingstoernooi kunnen we zeggen dat wij het begin van het seizoen goed zijn gestart. Met het thema Vrienden van Merwede Live was de kantine omgetoverd tot een muziekcafé waar gezelligheid voorop stond. Uiteraard werd er ook getennist in diverse combinaties zodat er flink geoefend kon worden voor de voorjaarscompetitie die weer van start is gegaan. Het is leuk om te zien dat we diverse teams hebben die ook op verschillende competitiedagen spelen. Wij wensen dan ook alle teams veel succes de komende weken en hopen veel kampioenen te mogen huldigen. Houd ook alvast 1 juni vrij in jullie agenda, want dan zal de competitie gezamenlijk afgesloten worden.

Op het gebied van de door ons gestelde doelstellingen zitten we niet stil. Zoals in de vorige nieuwsbrief aangegeven worden er diverse gesprekken gevoerd met onder andere de KNLTB, BAS-TA, Servanda en wordt er met een aantal leden nagedacht over de vraag hoe we leden kunnen behouden en nieuwe leden kunnen aantrekken. Dit heeft geleid tot leuke ideeën waarbij de volgende stap is deze verder uit te werken en uiteindelijk uit te voeren.

Een positieve ontwikkeling is ook dat enkele leden zich na onze oproep hebben aangemeld om binnen de vereniging op een andere manier hun steentje bij te dragen. Sinds kort is Linda Geelen aan de slag met sociale media en is Martell Brandwijk bij diverse activiteiten op de club aanwezig om (actie)foto’s te maken.

Wij kijken uit naar een sportief nieuw seizoen en wensen een ieder veel tennisplezier de komende tijd.

Bestuur LTC De Merwede