Van de voorzitter oktober 2018

Als ik dit schrijf hebben we net een weekend achter de rug waarin weer eens een keer wat regen is gevallen en de temperaturen lager lagen dan het gemiddelde. De afgelopen maanden is het gelukkig wel anders geweest, maar aan veel dingen we wat wijzigen, het weer moeten we nemen zoals het is. Het kan vriezen en dooien luidt het gezegde.

Voor een aantal teams zit de herfstcompetitie er op, terwijl andere teams nog een of meerdere wedstrijden moeten spelen. Het ene team presteert boven verwachting, terwijl andere teams het niet lukt het niveau te halen dat in eerdere competities zo vanzelfsprekend was. Maar ja, je moet het maar zo zien waar winnaars zijn ook verliezers. Een tenniscompetitie lijkt net op het echte leven. En een andere dooddoener daar dan nog maar bij; ‘’nieuwe ronde, nieuwe kansen’’. Het kan zo maar omslaan in die laatste speelrondes. Dus laat nog even zien wat je waard bent die laatste wedstrijden.

Toch durf ik te stellen dat er 3 teams op dit moment al niet meer in te halen zijn. Hulde aan de dames die in de 1e klasse op vrijdag avond die eer te beurt zijn gevallen. Ook geldt dit voor het 1e herenteam op zaterdag (tevens 1e klasse) die onbedreigd bovenaan zijn geëindigd en het dames team dat op zaterdag in de 3e klasse te sterk was voor alle tegenstanders.

Van deze zijde ook nog even aandacht voor de algemene ledenvergadering. Door omstandigheden hebben we deze moeten verplaatsen van 8 november naar 22 NOVEMBER aanstaande. Het kon even niet anders, excuses daarvoor.

Veel tennisplezier de komende tijd.