van de voorzitter mei 2018

Wellicht hebben jullie het gezien maar onze website is live. Na lang wachten op KNLTB voor een site die ook aan onze wensen voldeed hebben we besloten om de ontwikkeling toch maar in eigen hand te nemen met de nieuwe site als resultaat. Dank aan allen die dit hebben bewerkstelligd.

Hopelijk is het ook opgevallen of hebben jullie het al regelmatig ervaren dat de banen groot onderhoud hebben ondergaan. Het mos is weg en de speeleigenschappen zijn weer zoals ze horen te zijn.

Als de staat van de baan het toelaat, dus niet (te) nat dan mag de baan ook geveegd worden. Dat mag voordat je de wedstrijd begint waardoor de baan er lekker strak bij ligt als je start met spelen en het mag ook na afloop. Vegen draagt daarbij naar alle waarschijnlijkheid bij aan het langer wegblijven van mos op de banen richting het najaar of bij lange natte periodes. Let wel even op de aanwijzingen hoe je het beste kunt vegen.

De competitie is inmiddels voorbij de helft en er zijn voor de meeste teams nog 3 speelrondes te gaan. Wie maakt er kans op een kampioenschap dit voorjaar is dan de vraag? Enkele teams staan bovenaan of draaien bovenin mee. Andere teams hebben het uiterst moeilijk om aan te klampen bij het niveau in hun klasse. Zet nog even je beste beentje voor en het hoogst haalbare resultaat zal dan volgen.

Eind april is er vanuit de Rabobank Clubkas campagne EUR 394,00 toebedeeld aan onze vereniging. Alle leden bedankt voor het stemmen op onze vereniging of het overtuigen van niet leden om op onze vereniging te stemmen.

De tentquiz die werd georganiseerd door Stichting Het Vierspan rond Koningsdag heeft dit jaar helaas geen geldbedrag opgeleverd voor de vereniging. Diverse leden van de tennis namen in meerdere teams mee aan dit evenement. Een team van onze vereniging was dicht bij een finaleplaats waarin EUR 1.000 aan prijzengeld te verdelen was. Helaas zaten we niet bij de 4 finalisten. Opvallend was overigens dat er dit jaar weer meer teams deel namen, waardoor de concurrentie dus groter werd.

Veel tennisplezier de komende tijd.