Van de voorzitter augustus 2018

In onze regio zijn de schoolvakanties weer voorbij en heeft een ieder de afgelopen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Wat hebben we een mooie zomer achter de rug. Hopelijk heeft een ieder daarvan in buiten- of binnenland van kunnen genieten.

De afgelopen weken was echt spreekwoordelijk komkommertijd op de vereniging. Natuurlijk werd er met regelmaat vrij getennist maar voor de rest waren er geen activiteiten gepland. Dat gaat de komende tijd weer veranderen. Binnenkort start de herfstcompetitie met daarin deelname van diverse teams. Vooral op vrijdag is het een drukte van jewelste met maar liefst 9 teams. In september is er ook het bedrijventoernooi. Meer informatie daaromtrent vindt je elders op de site.

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik dat ik bezig ben aan mijn laatste maanden als voorzitter. Ik had het toen anders bedacht maar door omstandigheden is er nog steeds geen nieuwe voorzitter. Ook zijn we (weer) op zoek naar een nieuwe penningmeester, omdat Wendy Bosman bij nader inzien en mede ingegeven door veranderde persoonlijke omstandigheden toch geen heil zag deze rol op zich te nemen. Met andere woorden er zijn nog steeds en/of opnieuw wat openstaande vacatures in het bestuur. Ge├»nteresseerden graag aanmelden via een van de email adressen van de vereniging of via een belletje met een van de bestuursleden. Ook mijn priv├ę email adres (muilw004@planet.nl) en mijn telefoon 06-10959029 staat 24 uur per dag in de aanslag om een positief bericht in deze aan te nemen.

Gelukkig is het wel gelukt een nieuwe AED te vinden, nadat deze kapot was gegaan. Gijs Klop, onze grote (re)animator heeft wederom een sponsor gevonden die een nieuwe AED heeft geschonken. De sponsor heeft aangegeven niet bij naam en toenaam genoemd te willen worden maar draagt de tennis een warm hart toe!