Update coronamaatregelen – 25 september

Beste leden,

Vanaf zaterdag 25 september gelden er nieuwe coronarichtlijnen op het tennispark. Net als elders is het niet meer verplicht om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Wel komt hiervoor in de plaats dat degenen die consumeren in het clubhuis, een coronatoegangsbewijs moeten kunnen tonen.

Wij zullen dit als volgt op een zo goed mogelijke wijze handhaven:

  1. De aanvoerders van de thuisspelende competitieteams zullen bij aanvang de QR-codes van de spelers van zowel het uitspelende team als onszelf checken.
  2. De bardienst zal eventuele toeschouwers vragen om een toegangsbewijs te tonen, indien zij consumeren in het clubhuis.
  3. Bij overige activiteiten zal de bardienst vragen om een coronatoegangsbewijs aan degenen die consumeren in het clubhuis.

De check kan gedaan worden met behulp van de app Scanner voor coronacheck: https://coronacheck.nl/nl/scanner/

Voor de volledigheid: voor het afhalen van consumpties en het nuttigen hiervan buiten het clubhuis is geen coronatoegangsbewijs nodig. Hetzelfde geldt voor de kleedkamers en toiletten. Op het park is dus sowieso iedereen welkom!

Ondanks de versoepeling van de maatregelen, is dit feitelijk voor ons als vereniging een verzwaring. Wij willen iedereen dan ook vragen om hierin zoveel mogelijk mee te werken, zodat we als vereniging zo min mogelijk hinder van deze verzwaring ondervinden. We hopen met elkaar dat dit één van de laatste stapjes naar een volledige heropening is!

Met sportieve groet,

Het bestuur