Succesvolle viering 50 jarig jubileum in 2022

In 2021 bestond LTC de Merwede 50 jaar. Door de coronapandemie kon het toen niet gevierd worden. Op zaterdag 27 augustus kon dat eindelijk wel. Met leden en oud-leden en ook een aantal belangstellenden werd het vijfde decennium nostalgisch, sportief en gezellig gevierd. Het bestuur en de organiserende jubileumcommissie hadden een mooi programma samengesteld en keken terug op een geslaagd jubileumfeest. Het jubileum had een nostalgisch tintje, omdat de dresscode wit was. Vroeger was dat het kleding voorschrift zoals het op het toernooi van Wimbledon nog steeds verplicht is.

De aanwezigen kwamen over de rode loper en onder de ballonnenboog het park op en kregen een welkomstdrankje. De festiviteiten startten met een retro tennistoernooi waarbij er gespeeld werd met houten rackets en witte tennisballen. Het was even wennen, maar er werden leuke partijen met mooie rally’s gespeeld. En net zoals het traditie is op Wimbledon, werden er aardbeien met slagroom geserveerd. Ondertussen konden de kinderen springen op het springkussen en allerlei vaardigheidsspelletjes doen. Het sumoworstelen met grote pakken was zowel voor de kinderen als de volwassenen hilarisch.

Na het toernooi was het tijd voor het officiële deel van het jubileum. De leden die 40 jaar of langer lid zijn, werden in het zonnetje gezet en kregen een attentie. Ook de enthousiaste jubileum commissie die deze dag had georganiseerd werd in de bloemetjes gezet en bedankt voor al hun inspanningen. De feestdag werd voortgezet met een heerlijk buffet. Onder het genot van een hapje en een drankje konden leden, oud-leden en belangstellenden oude herinneringen ophalen, foto’s uit de oude doos bekijken en gezellig bijkletsen. In de avond ging de karaoke set aan en konden de aanwezigen hun zangkunsten gaan vertonen. Het was een gezellige afsluiting van een feestelijke dag.