Succesvol Senior Plustoernooi 2023

Op donderdag 5 oktober 2023 organiseerde een aantal leden van onze vereniging voor de 2e keer dit jaar een Senior Plustoernooi. De Senior Plustoernooien worden op 1 dag gespeeld en zijn een initiatief van de KNLTB. Landelijk worden deze toernooien door veel verenigingen georganiseerd. Inschrijving staat open voor KNLTB leden van 50+ en ouder met een enkele uitzondering. Na het succes van het eerste dit jaar georganiseerde toernooi konden er deze keer weer 40 deelnemers van verschillende verenigingen in de regio verwelkomd worden. Onze vereniging was met 20 deelnemers goed vertegenwoordigd.

Het toernooi werd gespeeld onder prima weersomstandigheden in een ontspannen en vriendelijke sfeer. De deelnemers kwamen 4 keer 45 minuten in actie. De eerste 3 partijen waren HD en DD en voor de laatste partij werden mixteams door de organisatie samengesteld. Tussen de middag konden de deelnemers genieten van een uitgebreide lunch, verzorgd door de dames van de organisatie waarvoor zij veel complimenten ontvingen. Na afloop vond onder het genot van een hapje en een drankje de prijsuitreiking plaats. Bij de heren bleek ons lid Arie Peele de meeste overwinningen en gewonnen games te hebben behaald. Bij de dames ging de eer naar Aja Boon, ook lid van onze vereniging. De andere deelnemers hadden nog kansen op een prijs tijdens de verloting. De hoofdprijs hiervan, een broodrooster beschikbaar gesteld door sponsor slagerij van Tilburg, ging naar Rien Braber van tennisvereniging Boskoop. Het bleef nog lange tijd gezellig na afloop.

Door dit succes en de populariteit van ons toernooi heeft de organisatie besloten om ook volgend jaar weer twee toernooien te organiseren. Deze zijn bij de KNLTB aangemeld op donderdag 18 april 2024 en donderdag 3 oktober 2024.De organisatie dankt de sponsor en de deelnemers voor hun sportieve en gezellige aanwezigheid.