Succesvol Open Toernooi 2022 bij LTC de Merwede

Van 2 t/m 10 juli is het Open toernooi gespeeld bij LTC de Merwede. Spelers en speelsters uit de wijde omgeving en ook veel eigen leden van LTC de Merwede  speelden voor de titel van het toernooi. Gedurende de week werd in poules gestreden voor de finaleplaatsen. De finales werden op zondag 10 juli gespeeld..

De laatste twee jaren is de interesse voor tennis weer toegenomen en die groei zet door, want dit jaar waren er weer meer deelnemers dan vorig jaar. Dat stemde de organidatoren zeer tevreden  Er hadden zich 138 spelers aangemeld, het hoogste aantal sinds 2014. De deelnemers streden in 19 categorie├źn voor de toernooiwinst. Zo waren er heren met speelsterkte 4 (1 is het hoogste) die singelden en was er een poule herendubbel met speelsterkte 3. In de afgelopen week waren er op de banen van LTCC de Merwede prachtige wedstrijden met zeer goed en attractief tennis te zien. De volop aanwezige toeschouwers genoten van spanende wedstrijden. De spelers speelden vaak ook op meerdere onderdelen en dat maakte dat er 160 wedstrijden werden gespeeld en dat het elke avond en zeker in het finale weekend gezellig druk was.

Op zondag 10 juli werden de finales gespeeld. In een aantal van die finales stonden ook spelers van LTC de Merwede. Aan het eind van de finaledag die veel boeiende tennispartijen opleverde, konden de volgende winnaars worden gehuldigd en in de bloemetjes worden gezet:

Heren dubbel 3: Martin van Gils en Kevin Maagdenburg, Heren enkel 4: Sander Nagelkerken, Dames dubbel 5: Hendra van der Linden en Annemiek Smaal, Heren enkel 5: Peter van Zomeren, Heren dubbel 5: Onno Hettema en Auke van Minnen, Heren enkel 6:Martijn Bekker, Dames dubbel 6: Era Mulder en Verena van den Heuvel, , Heren enkel 7: Jip Hazelhorst, Danes enkel 7: Silvia van der Kolk, Heren dubbel 7: Thomas van Druten en Hans Vos Dames dubbel 7: Nelli Hoekater en Ineke Versluis, Gemengd dubbel 7: Timon Rosenbrand en Susan van der Starre, Heren enkel 8: Arie van Tiggelen, Dames enkel 8: Ilse de Groot,  Dames dubbel 8: Nadine Killian en Nikkie Pijnenburg, Gemengd dubbel 8: Ilse de Groot en Rob Kwakkernaak, Gemengd dubbel 9: Bram de Jong en Ellen Verweij, Dames enkel 9, Suzanne van Klaveren, Heren enkel 9: Yu Jen Wang