Sponsoren van de nieuwe scoreborden

In de klusmaand maart zijn de scoreborden bij de banen vervangen. Drie sponsoren zijn de gulle gevers van de nieuwe borden. Bij baan 1 en 2 staan de borden die zijn geschonken door Sideron B.V en SSI B.V. Beide bedrijven zijn in Dordrecht gevestigd. Sideron snijdt met watersnijtechniek constructiestaal, RVS en aluminium en ook materialen als rubber, kunststoffen, marmer, graniet en hout. Sideron gebruikt ook autogeensnijmachines voor snijwerk en levert daarnaast Ballastproducten.

SSI levert staalsnijwerk, dat wordt gesneden met autogeen- en plasma snijmachines. SSI maakt halffabricaten en totaaloplossingen die onder meer worden gebruikt in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw, trailerbouw en Yellow Goods.

Tellerbord SSL

Hans Ritmeester van SSI en Sideron en Corné Tromp

Voor meer informatie : www.sideronsnijwerk.nl en www.ssi-bv.nl

De scoreborden van baan 3 en baan 4 zijn geschonken door RVS Perfect dat is gevestigd in Hardinxveld. RVS Perfect is een jong innovatief bedrijf van Rainer Klijn dat alleen maatwerk in roestvaststaal doet. Het is gespecialiseerd in geslepen en superhoogglas gepolijst materiaal voor profiel en plaatwerk. RVS Perfect maakt railingwerk voor jachten, balustrades en constructiewerk. Hierbij is een combinatie van RVS met hout, glas of roestvrijstalen draden mogelijk.

Rainier Klijn van RVS Perfect en Corné Tromp

Voor meer informatie : www.rvsperfect.nl

Op baan 5 en 6 staan de scoreborden die zijn geschonken door Personal Touch Travel.
Personal Touch Travel is een franchise onderneming van zelfstandige reisadviseurs. Femke Versteeg is de zelfstandige reisadviseur die met veel kennis en ervaring graag helpt bij het samenstellen van een mooie vakantie of reis. Zoals de naam al aangeeft staat de persoonlijke benadering centraal.

Femke Versteeg van Personal Touch Travel en Corné Tromp

Voor meer informatie www.personaltouchtravel.nl