Inschrijven wintercompetitite

Ook komende winter zal LTC de Merwede weer de wintercompetitie organiseren. Inschrijven kan via deze link.

Met de wintercompetitie worden poules op sterkte ingedeeld in de onderdelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Binnen deze poules worden in de periode vanaf 25 november tot en met eind maart ca. 5 tot 8 wedstrijden gespeeld op de zondagmiddag. Het is ook mogelijk om aan twee van deze onderdelen mee te doen, dan kun je uitgaan van 10 tot 16 wedstrijden.

Op elke speeldag wordt na de wedstrijden voor wat te eten gezorgd en is er gelegenheid voor een gezellig drankje met de tegenstanders en spelers van de andere wedstrijden.

Per team (2-3 personen bij de dubbel en 2-4 personen bij de gemengd dubbel) vragen wij een inschrijfbedrag van € 10,- per persoon en maximaal € 20,- per team waarvoor wij o.a. het eten zullen regelen. Indien het team uit meer dan 2 personen bestaat kan maar door 2 personen worden ingeschreven op toernooi.nl, het derde/vierde teamlid kan dan in de notities worden benoemd.

Het is toegestaan om aan een team ook deelnemers toe te voegen van andere tennisverenigingen.

Per team kunnen maximaal 4 verhinderingen worden opgegeven. Mocht het echter onverhoopt niet lukken om op een ingedeelde dag te spelen kan altijd een invaller worden geregeld (die geen onderdeel van het team hoeft te zijn).

Bij vragen kunnen jullie appen, bellen, mailen of gewoon lekker ouderwets praten met Barry Scheeren (barryscheeren@live.nl).

Wij hopen op jullie massale deelname!

De toernooicommissie.