Help je mee?

Nu er weer meer georganiseerd kan worden hebben we jullie hulp ook weer steeds meer nodig. Vele handen maken licht werk! Op dit moment wordt ons dienstenplanningssysteem ingericht zodat hiervoor weer ingeschreven kan worden. In dit bericht een aantal zaken waar we op korte termijn graag jullie hulp bij hebben. Graag horen wij het als jullie ons hierbij willen helpen via dienstenplanner@ltcdemerwede.nl en/of sportievezaken@ltcdemerwede.nl

Bardiensten bij activiteiten: Er zijn weer meer activiteiten mogelijk waarbij ook de kantine geopend kan worden. Help de organisatie bij deze activiteiten door bijvoorbeeld een bardienst op je te nemen. Wij zijn op korte termijn op zoek naar bardiensten tijdens de jeugdcompetitie op de volgende zondagochtenden 13, 20, 27 juni en 4 en 11 juli. Ook zijn we dringend op zoek naar bardiensten tijdens ons open toernooi van 3 juli tot en met 11 juli.

Ondersteuning bij het open toernooi: Behalve bardiensten hebben wij ook mensen nodig die tijdens het open toernooi willen helpen. Dit kan door te Toernooicommissie te ondersteunen bij het ontvangen van de deelnemers en invoeren van uitslagen. Maar ook door het ondersteunen van de Activiteitencommissie tijdens het open toernooi.