Club van 25/50

Ook dit jaar is het mogelijk om de club te steunen via de club van 25/50. Via deze club van 25/50 proberen we met behulp van de leden jaarlijks een extra investering te doen voor de club. Afgelopen jaar hebben we hier een televisie voor kunnen aanschaffen en in het verleden is bijvoorbeeld al eens terrasmeubilair aangeschaft. Dit jaar willen we de bijdragen van de club van 25/50 besteden aan bestrijding van mosgroei op de banen, waar we het laatste jaar wat frequenter mee te maken hebben. Op deze manier kunnen we met een relatief kleine bijdrage het tennisplezier verder vergroten.

Je kunt € 25,- of € 50,- bijdragen door het onderstaande in te vullen. Op deze pagina vind je ook wat algemene informatie terug over de club van 25/50. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@ltcdemerwede.nl.  Inschrijfformulier club van 25/50

  Bijdrage € 25€ 50

  Frequentie eenmaligjaarlijks

  Vermelding website JaNee

  Club van 25/50

  De club van 25/50 is een manier voor leden om de vereniging financieel extra te ondersteunen. Het doel van de club van 25/50 is om de vereniging de mogelijkheid te geven om, aankopen te doen, die het verblijf op de club extra aantrekkelijk maken.  Jaarlijks stelt het bestuur in samenspraak met de sponsorcommissie een specifiek doel voor waaraan de leden van de club van 25/50 kunnen bijdragen. Zo hebben we de afgelopen jaren terrasmeubilair, een tv en een muziekvoorziening kunnen aanschaffen.

  Inschrijven om ook € 25 of € 50 bij te dragen kan via onderstaand inschrijfformulier. Indien je vorig jaar hebt aangegeven jaarlijks bij te willen dragen aan de club van 25/50, dan is het niet nodig om het formulier opnieuw in te vullen.  Leden van de club van de 25/50 ontvangen na aanmelding een betaalverzoek vanuit de vereniging voor de door hen gekozen bijdrage.

  Het is mogelijk om jaarlijks bij te dragen aan de club van 25/50, het is ook mogelijk om per keer te bepalen of je wel of niet wilt bijdragen.Op de website worden de namen vermeld van degenen die hebben bijgedragen. Indien dit niet gewenst is, kan dit worden aangegeven op het inschrijfformulier. Indien de bijdrage uit de club van 25/50 groter is dan de kosten voor het gekozen doel, worden deze ontvangen bijdragen apart geregistreerd in de administratie van LTC de Merwede. Wanneer een nieuw doel specifiek doel wordt bepaald, worden deze bijdragen ook voor dit doel gebruikt.

  Heb je vragen over de club van 25/50? Neem dan contact op met sponsorcommissie@ltcdemerwede.nl   Inschrijfformulier club van 25/50

   Bijdrage € 25€ 50

   Frequentie eenmaligjaarlijks

   Vermelding website JaNee