Balletje slaan? Schrijf je nu in!

Op 4 juni is de landelijke campagne “Balletje slaan” van start gegaan. Initiatiefnemer Robin Haase en andere tennisfprofs roepen iedereen op kennis te maken met de tennissport.

Wij, als vereniging, doen ook mee aan deze campagne. Jullie hebben hierover inmiddels ook een email ontvangen. De campagne houdt in dat wij onze vereniging open stellen voor niet-leden om eens te tennissen met onze leden. Dit zal in eerste instantie worden opgevangen door onze nieuwe leden opvang, maar wellicht dat bij een groot aantal inschrijvingen wij een beroep op jullie doen. Wij doen zeker een beroep op jullie als het gaat om het enthousiasmeren van mensen uit jullie omgeving om eens een balletje te slaan. Dus, ken je een familielid, collega, buurman of buurvrouw of iemand anders die graag eens zou willen tennissen, wijs ze dan op dit initiatief en deel de berichten via social media! De inschrijving verloopt centraal via www.wijzijntennis.nl, er zijn geen kosten aan verbonden.

Uiteraard houden we gedurende deze campagne rekening met onze eigen leden en zal er voldoende ruimte zijn om vrij te blijven tennissen.

Hebben jullie vragen dan kunnen jullie deze per email aan secretaris@ltcdemerwede.nl (Merel van Krieken) stellen.