Activiteiten seizoen 2023

Competitieafsluiting
Langzaam gaan we richting het einde van de voorjaarscompetitie. En net als eerdere jaren sluiten we dat met alle competitieteams maar ook met alle andere leden af. Dit jaar zullen wij dit doen op zaterdagavond 10 juni vanaf 20:00 uur met een heus Sommerfest inclusief Dj ToMi en MC Lo.

Inschrijving najaarscompetitie
De voorjaarscompetitie is momenteel nog volop bezig maar we mogen alweer gaan nadenken over deelname aan de najaarscompetitie! Hiervoor moet begin juli alweer ingeschreven worden. Verdere informatie wordt nog gedeeld aan de captains van de huidige teams en is voor eventuele nieuwe teams ook op te vragen via competitie@ltcdemerwede.nl.

Open toernooi
Het inschrijven voor ons eigen open toernooi is sinds een kleine week ook alweer mogelijk. Het open toernooi op onze vereniging wordt gehouden van 1 juli tot en met 9 juli. Schrijf je snel alvast in via deze link zodat het toernooi al aardig gevuld is zodra we met de promotie gaan starten. Inschrijven kan via toernooi.nl. Heb je vragen hierover? Mail dan naar toernooien@ltcdemerwede.nl

Donderdagavondlabel
De donderdagavond label start voortaan een kwartier later en dus om 19:30 uur. Deze aanpassing is gedaan omdat steeds minder deelnemers de eerste ronde konden halen. We hopen met een kwartiertje meer speling dat meer mensen ook de eerste ronde beschikbaar zijn. Hoe minder verhinderingen opgegeven worden, hoe beter er ingedeeld kan worden.

Aanpassing vaste blokken donderdagavond
De vaste blokken voor het reguliere vrij tennissen zijn op de donderdag eveneens aangepast zodat aansluitend en voorafgaand aan de labelblokken ook een baan gereserveerd kan worden.

Overige activiteiten:
16 juni 2023: Sportverenigingentoernooi
21 september 2023: Bedrijventoernooi
5 oktober 2023: Senior plus toernooi
12 november 2023: JoJo toernooi
18 november 2023: Feestavond met muziekbingo