Nieuwsberichten

Dinsdagmorgen dameslabel

Elke week op dinsdagmorgen gaat een groepje dames tennissen (labellen), van 9.00 – 10.30. Voor die dat willen koffie/thee na afloop. Dus voor alle dames van alle leeftijden voel je welkom, kom een keer kijken of meedoen. Gr Petra Goudriaan

Vrijdagavond 20 maart informatie avond voor ouders van jeugdleden

Tijdens deze avond willen wij de ouders graag informeren welke evenementen wij willen organiseren komend jaar voor hun kinderen. Daarom zouden wij het leuk vinden als u tijd heeft om langs te komen. We kunnen elkaar dan beter leren kennen en u weet dan precies wat u van ons kunt verwachten. Uitnodiging per mail volgt… Lees meer »

van het bestuur Februari 2020

Alhoewel we niet echt van winter mogen spreken, komen we toch zo’n beetje uit een winterstop. Echt stil ligt het op de vereniging natuurlijk nooit: de wintercompetitie draait op volle toeren en vele leden staan op de baan voor hun tennistraining of om vrij te spelen. Buiten de baan zijn bestuur, commissies en andere vrijwilligers… Lees meer »

Meerdere betaalmogelijkheden kantine

Sinds enige tijd is het niet meer mogelijk om contant te betalen in ons clubhuis. Behalve (contactloos) te pinnen zijn er nog twee handige mogelijkheden. De eerste is met je KNLTB lidmaatschapspas. Je kunt je tennispas bij de kassa in het clubhuis opwaarderen waarna je hiermee kunt betalen. Handig bijvoorbeeld voor ouders die jeugdleden liever… Lees meer »

Nieuwe tennisseizoen

Het bestuur en de diverse commissies zijn al een heel eind op weg om de jaarkalender voor het nieuwe tennisseizoen weer rond te krijgen. Traditioneel starten we het seizoen met het openingstoernooi dat op vrijdagavond 27 maart zal worden gehouden. Vaste onderdelen als het sportverenigingentoernooi (12 juni), het open toernooi (27 juni t/m 5 juli)… Lees meer »

Meerjaren tennispas

De KNLTB heeft met het pasje van vorig jaar bij wijze van experiment de meer-jaren-lidmaatschapspas geïntroduceerd. Op de pas die je vorig jaar ontving stond geen jaar en geen speelsterkte vermeld, dit had als reden dat de pas in ieder geval twee jaar geldig zou zijn. Je krijgt met het begin van het nieuwe tennisseizoen… Lees meer »

van het bestuur December 2019

In de afgelopen nieuwsbrief blikten we al even terug op het afgelopen tennisseizoen en inmiddels komt het jaar dan ook echt ten einde. Een jaar met vele activiteiten op onze vereniging, maar waarin we ook werden opgeschrikt door ingrijpende gebeurtenissen die enkele van onze leden privé kregen te verwerken. Wij wensen hen, zeker ook in… Lees meer »

Mix 1 kampioen

Het Mix 1 team van LTC de Merwede is onverwacht kampioen geworden. Na de reguliere speelronden stond het team samen met RLTC bovenaan. Beide teams moesten nog een wedstrijd spelen die vanwege het slechte weer geen doorgang had gevonden. LTC de Merwede speelde die inhaalwedstrijd eerst en won eenvoudig met 4-0. Een aantal dagen later… Lees meer »