Nieuwsberichten

Open Toernooi 2021 bij LTC de Merwede na versoepelingen

Toen de demissionaire regering in juni versoepelingen aankondigde, kon LTC de Merwede starten met de organisatie van het jaarlijkse Open Toernooi. Van 3 t/m 11 juli is het Open toernooi gespeeld bij LTC de Merwede. Na de lockdown en alle versoepelingen vanwege de pandemie, was dit het eerste toernooi op de toernooikalender. Spelers en speelsters… Lees meer »

Activiteiten 2021

In dit stuk een aantal berichten over activiteiten op onze vereniging. Heb je hier vragen over, mail dan naar sportievezaken@ltcdemerwede.nl en voor jeugd jeugd@ltcdemerwede.nl. De eerste wedstrijden van de laddercompetitie in de KNLTB Match App zijn gepland en al gespeeld. In deze ladder speel je in een ronde van twee weken één wedstrijd tegen iemand… Lees meer »

Penningmeester gezocht

Op korte termijn zijn we op zoek naar een vervanger voor onze penningmeester. Heb je affiniteit met administratie en wil je graag de vereniging hiermee helpen? Geef dit dan aan bij de penningmeester. Voor meer info mail dan naar penningmeester@ltcdemerwede.nl.

Help je mee?

Nu er weer meer georganiseerd kan worden hebben we jullie hulp ook weer steeds meer nodig. Vele handen maken licht werk! Op dit moment wordt ons dienstenplanningssysteem ingericht zodat hiervoor weer ingeschreven kan worden. In dit bericht een aantal zaken waar we op korte termijn graag jullie hulp bij hebben. Graag horen wij het als… Lees meer »

Update baanreserveringen – juni 2021

In dit bericht weer een update voor de baanreserveringen. Het is weer gezellig druk op onze tennisbanen en om het voor zoveel mogelijk leden mogelijk te maken om te tennissen houden wij bij de onlinereserveringen nog vast aan de vaste tijdsblokken. Ook benadrukken wij dat het niet mogelijk is om langere speeltijd te bewerkstelligen door… Lees meer »

Competitie 2021 – Schrijf je in voor 13 juni!

Inschrijven voor de KNLTB Competitie 2021 die van september tot en met oktober wordt gespeeld kan nog tot uiterlijk 13 juni aanstaande. Wil je nog meedoen en heb je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel! Wij hebben helaas van de KNLTB vernomen dat het aantal teams dat op de vrijdag mee kan doen weer… Lees meer »

Van het bestuur juni 2021

Na een periode van beperkingen pakken we als vereniging de draad weer op! Natuurlijk zijn we nog bezig met coronamaatregelen, maar veel belangrijker, we kunnen weer diverse activiteiten oppakken. Dit is natuurlijk ontzettend fijn en we merken dat we er met elkaar erg veel zin in hebben! Het enthousiasme was al te merken bij onze… Lees meer »

Geef je nu nog op voor de laddercompetitie!

Beste leden, Wil jij (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de interne enkel én/of dubbel ladder! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Hoe werkt het? – De ladder start op 31 mei 2021 – Je komt in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die… Lees meer »