Nieuwsberichten

Klaverjassen 2023/2024, geef je nu op!

Binnenkort gaat het klaverjassen in ons clubhuis weer van start. Deelname kost € 3,00 per keer. Aanmelden vooraf is niet nodig. De volgende klaverjasavonden zijn gepland:  10 november8 december12 januari9… Lees meer »

Tri-tennis tennis wall dankzij jullie support!

De uitslag is binnen en wij hebben als vereniging € 544,28 overgehouden aan de Rabobank clubsupport actie. Bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd!! Daarnaast hebben we vanuit de jeugdcommissie… Lees meer »

Succesvol Senior Plustoernooi 2023

Op donderdag 5 oktober 2023 organiseerde een aantal leden van onze vereniging voor de 2e keer dit jaar een Senior Plustoernooi. De Senior Plustoernooien worden op 1 dag gespeeld en… Lees meer »

Jeugdcompetitie najaar 2023

Er hebben dit najaar 3 teams bij de jeugd najaarscompetitie, 2 teams speelden Tenniskids Oranje op de zondag en 1 team speelde regiocompetitie op zaterdag.Op 30 september speelden Maurice, Fier… Lees meer »

Van het bestuur Augustus 2023

Vorige week is de indeling voor de najaarscompetitie bekend geworden en bij de deelnemers te vinden op mijnknltb.nl wanneer je daar inlogt. Nog een paar weken knallen bij diverse open… Lees meer »