Nieuwsberichten

Klaverjassen afgelast i.v.m. corona

Als gevolg van de huidige coronamaatregelen zal het klaverjassen komend seizoen geen doorgang vinden. Helaas kunnen we in de kantine onvoldoende ruimte bieden om dit op een verantwoorde wijze te laten plaatsvinden. Vanzelfsprekend hopen we dat dit het jaar daarna wel weer mogelijk zal zijn. Het bestuur

Update coronamaatregelen

Update coronamaatregelen terras en kantine In overleg met de gemeente Hardinxveld-Giessendam worden deze week naar aanleiding van recente wijzigingen in het landelijke coronabeleid, een aantal zaken op de club aangepast. Wij verzoeken jullie rekening te houden met het volgende. Op het terras worden vakken aangebracht waarin meubilair is geplaatst. Het is niet toegestaan om deze… Lees meer »

Van het bestuur – september

Na een bijzonder warme maand augustus, zijn de tennisomstandigheden weer wat aangenamer geworden. De meesten hebben zich echter niet uit het veld laten slaan: de zomercompetitie werd gewoon gespeeld, er werd gelabeld, er heeft een jeugdochtend plaatsgevonden en daarnaast bleven de banen met vrij spelen goed gevuld! Ook afgelopen weekend hebben nog enkele leuke activiteiten… Lees meer »

Initiatieven projectgroep ledenwerving- en behoud

Eén van de doelstellingen van onze vereniging is gericht op het werven van nieuwe leden en ledenbehoud. Vanuit de projectgroep ledenwerving- en behoud zijn er dit jaar diverse initatieven gestart en uitgevoerd om vooral nieuwe leden aan onze club te binden. Wij zijn dan ook erg blij met de vele nieuwe gezichten die wij op… Lees meer »

Van het bestuur Augustus

In een nog altijd bijzonder jaar, zijn we ongemerkt aanbeland bij de nieuwsbrief van augustus. Dat betekent dat we alweer ruim 2,5 maand op de tennisbaan staan en dat bevalt goed! Grote evenementen zijn er helaas niet geweest dit jaar, maar iedereen pakt de gelegenheid om te tennissen met beide handen aan. Onze nationale tennistoppers… Lees meer »

Van het bestuur

Na een roerige periode met eerst beperkingen en daarna stapsgewijze versoepelingen zijn we in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen. We kunnen weer zonder grote beperkingen tennissen en ook rondom de baan is het, met inachtneming van de 1,5 meter afstand, weer goed mogelijk om op de club te verblijven. Natuurlijk is de vertrouwde situatie… Lees meer »