Nieuwsberichten

Coronavirus en tennis – update 3 april

Update: 3 april Beste leden, Allereerst hopen wij dat jullie en jullie gezin in goede gezondheid verkeren. Op 31 maart heeft het kabinet een verlenging t/m 28 april van de getroffen maatregelen in strijd tegen het coronavirus aangekondigd. Dit betekent dat ook onze tennisvereniging t/m 28 april gesloten blijft. Alle activiteiten inclusief trainingen komen te… Lees meer »

Van het bestuur maart 2020

We hebben wat stormachtige weken achter de rug en dat is ook op de tennisbaan niet onopgemerkt gebleven. De wintercompetitie heeft een aantal weken moeten overslaan en ook de trainingsomstandigheden waren niet optimaal. Voor de komende periode hopen we op mooi lenteweer, want het seizoen gaat weer losbarsten! In de afgelopen nieuwsbrief noemden we reeds… Lees meer »

Openingstoernooi 2020

Vrijdagavond 27 maart trappen we het nieuwe tennisseizoen traditioneel weer af met het openingstoernooi. Wij delen je die avond met verschillende medespelers en tegenstanders in. Daarnaast informeren we jullie kort over de activiteiten voor komend seizoen. Jullie kunnen je inschrijven op het inschrijfformulier in het clubhuis of per mail bij toernooien@ltcdemerwede.nl. Wij zien jullie graag… Lees meer »

Maak kennis met tennis – intro avond

Als onderdeel van ons nieuwe Maak kennis met tennis concept organiseren wij op 2 en 16 april een intro avond waarbij je als lid één of meerdere niet leden meeneemt om gezamenlijk een balletje te slaan en kennis te laten maken met de vereniging. Gedurende de avond worden er wedstrijden gespeeld, is er een mogelijkheid… Lees meer »

Dinsdagmorgen dameslabel

Elke week op dinsdagmorgen gaat een groepje dames tennissen (labellen), van 9.00 – 10.30. Voor die dat willen koffie/thee na afloop. Dus voor alle dames van alle leeftijden voel je welkom, kom een keer kijken of meedoen. Gr Petra Goudriaan

Vrijdagavond 20 maart informatie avond voor ouders van jeugdleden

Tijdens deze avond willen wij de ouders graag informeren welke evenementen wij willen organiseren komend jaar voor hun kinderen. Daarom zouden wij het leuk vinden als u tijd heeft om langs te komen. We kunnen elkaar dan beter leren kennen en u weet dan precies wat u van ons kunt verwachten. Uitnodiging per mail volgt… Lees meer »

van het bestuur Februari 2020

Alhoewel we niet echt van winter mogen spreken, komen we toch zo’n beetje uit een winterstop. Echt stil ligt het op de vereniging natuurlijk nooit: de wintercompetitie draait op volle toeren en vele leden staan op de baan voor hun tennistraining of om vrij te spelen. Buiten de baan zijn bestuur, commissies en andere vrijwilligers… Lees meer »