Nieuwsberichten

Merwede Tennis Event: zaterdag 11 december

Hoi allemaal, Ondanks dat het tennisseizoen er bijna op zit dit jaar en ondanks de maatregelen, mogen we natuurlijk nog wel overdag tennissen. Ons laatste evenement is het Merwede Tennis… Lees meer »

Van het bestuur november 2021

Het tennisseizoen loopt langzaam ten einde. Op enkele inhaalwedstrijden na zit de najaarscompetitie er op. Met nog een inhaalwedstrijd te gaan kunnen we het tweede damesteam op vrijdag reeds feliciteren… Lees meer »

KNLTB Voorjaarscompetitie 2022

De herfstcompetitie is afgelopen. We hebben in ieder geval één team dat kampioen is geworden en er zijn nog drie teams die kans maken om kampioen te worden, zij moeten… Lees meer »

Rabo ClubSupport-actie 2021 – stem nu!

LTC De Merwede doet mee met de Rabo ClubSupport-actie! Via deze actie van de Rabobank kunnen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor een door onszelf gekozen doel. Wij willen dit… Lees meer »

Wintercompetitie (we gaan er weer voor!)

Recent is ook de inschrijving voor onze interne wintercompetitie weer opengezet. Met deze wintercompetitie speel je als dubbelkoppel (DD, HD en/of GD) in de periode van november tot en met… Lees meer »

Van het bestuur – oktober 2021

We hebben het eerste echte herfstweekend achter de rug. Dat betekent ook dat de najaarscompetitie inmiddels in volle gang is. Deze begon in elk geval met twee mooie weekenden en… Lees meer »

Algemene ledenvergadering

Het tennisjaar 2020/2021 is inmiddels achter de rug. Dit betekent dat we hierop gaan terugblikken en daarnaast vooruit gaan kijken naar het seizoen 2021/2022. Dit doen we als vertrouwd in… Lees meer »