Nieuwsberichten

Toernooikalender 2024

Open toernooien: HSP Open 2024 TV d’Oudelande22 t/m 30 juniDirect inschrijven Woudrichem Open 202422 t/m 30 juniDirect inschrijven ITIS Open Tennis & Padel toernooi6 t/m 14 juliDirect inschrijven Hartman CC Open 202420 t/m 28 juliDirect inschrijven Dash’35 Open Toernooi met NRT-5004 t/m 11 augustusDirect inschrijven Giessenburg Open 20249 t/m 18 augustusDirect inschrijven Heer Jan Open… Lees meer »

Nieuws vanuit de jeugd!

Zaterdag 25 mei waren we gastvereniging voor de regiocompetitie.Het was even spannend of we ook echt van start konden gaan in verband met het weer. Gelukkig bleken de banen bespeelbaar en kon iedereen om 10 uur starten met een enkelpartij. Na 2 rondes met enkelpartijen werd er nog een dubbel/enkelronde gespeeld, voordat de regen roet… Lees meer »

Meld je aan voor de EK poule

Welk lid van onze tennisvereniging weet het meest over voetbal, óf is de allerbeste gokker.  14 juni is het namelijk zover dan begint het EK voetbal. Nu lijkt het ons leuk om een EK poule te doen. Voorspel de wedstrijden, de topscorers, de Europees kampioen. En strijd mee voor de titel: de Grootste voetbalkenner van… Lees meer »

Open toernooi 2024

Schrijf je nu in voor het open toernooi van 2024. Het toernooi wordt gespeeld van 1 t/m 9 juli met vele leuke activiteiten.

Gezocht: Enthousiaste, creatieve aanpakker!

Voor de tijdelijke werkgroep “ledenwerving” zijn we voor de periode van Jan-Aug 2024 op zoek naar 2 a 3 leden die het leuk vinden om mee te denken/uit te voeren om onsledenbestand verder uit te bouwen, alsmede de Open Dag vorm te geven.Ben je: creatief, aan-/doorpakker, gezellig, zorgvuldig en heb je een paar uurtjesper maand… Lees meer »

Algemene ledenvergadering 2023

Afgelopen 15 november hadden we de algemene ledenvergadering in ons clubhuis. Fijn om te zien dat er een flinke opkomst was. Bedankt dat jullie er waren. Voor degene die er niet bij konden zijn of het nog even willen nalezen, hierbij de notulen van de vergadering. Zodat je weer op de hoogte bent van wat… Lees meer »

Succesvolle muziekbingo!

Afgelopen zaterdag vond een heuse Muziekbingo plaats op onze vereniging. En wat een gezellige muziekbingo was het! Meezingen met alle hits en strijden om mooie prijzen. Deze waren beschikbaar gesteld door De Bourgondier, Den Besten Kerst & Relatiegeschenken, Rotinka Parket en Wijn- en drankenhandel Fred van den Heuvel. Complimenten voor organisator en quizmaster Henriet!

Geslaagd JoJo-toernooi 2023

Op zondag 12 november was het weer tijd om met jong en oud de strijd aan te gaan tijdens het heuse Jojo-toernooi! Rond 10 uur stroomden de koppels met goede moed binnen. Iedereen werd in de kantine ontvangen met wat te drinken en speculaasjes. Met 13 koppels verdeeld over twee poules (groen en geel), konden… Lees meer »