Nieuwsberichten

Activiteiten voor de jeugd vanaf april 2021

Beste jeugdspelers, De competitie kan helaas nog niet gaan plaatsvinden in april, maar met elkaar tennissen is gelukkig wel mogelijk! Daarom willen wij vanaf half april weer proberen de ochtenden te organiseren, net als vorig jaar, waar jullie met elkaar kunnen tennissen. Uiteraard hopen we dan op mooi weer en natuurlijk dat jullie weer mee… Lees meer »

Hoe werkt tennissen met een introducé?

Behalve met leden en (3-maands)proefleden is het ook mogelijk om te tennissen met een introducé. De kosten om met een introducé te tennissen bedragen € 7,50 per introducé. Dit kan worden overgemaakt naar het bankrekeningnummer van de tennisvereniging onder vermelding van de naam van de introducé waarmee wordt getennist. Wegens de krappe bezetting van de… Lees meer »

Activiteiten op de vereniging tijdens corona

Op dit moment mogen we nog geen georganiseerde activiteiten houden. Zodra het kan zullen onze interne labelactiviteiten weer worden opgestart. Voor de donderdagavond label betekent dit dat je dan weer via het online formulier kunt inschrijven waarna vervolgens uiterlijk donderdagochtend de indeling voor die avond bekend wordt gemaakt. Het inschrijfformulier zal gedeeld worden in onze… Lees meer »

Van het bestuur – april 2021

De eerste zonnige dagen van het jaar zijn inmiddels geweest en normaal gesproken kijken we dan ook altijd vol enthousiasme uit naar het nieuwe seizoen. Het mag duidelijk zijn dat ook dit seizoen alles wat anders is dan we het zouden willen. 2021 zou voor onze vereniging sowieso een bijzonder jaar worden: dit jaar bestaan… Lees meer »

Vanaf 16 maart dubbelspel weer mogelijk

Beste leden, Maandagavond heeft het kabinet opnieuw een aanpassing in de geldende maatregelen aangekondigd. Nadat het voor leden t/m 26 jaar al mogelijk was om met vier personen een baan te reserveren, geldt dit vanaf dinsdag 16 maart 2021 ook voor de leden vanaf 27 jaar. Georganiseerde activiteiten als label en interne competitie zijn voor… Lees meer »

De banen zijn weer bespeelbaar!

Vanwege de opdooi waren de banen helaas niet bespeelbaar de afgelopen tijd, maar vanaf nu zijn de banen weer bespeelbaar!

Corona avondklok

Beste leden, Zoals jullie weten geldt t/m 28 april een avondklok in Nederland. Om die reden is het vanaf heden mogelijk om een baan te reserveren tot uiterlijk 21.30. Wij vertrouwen er op dat na die tijd niemand meer op het park aanwezig zal zijn. Wij zullen de tennisschool en onze lessende leden de mogelijkheid… Lees meer »

Jeugdcompetitie

Voor het nieuwe jaar 2021 kan je je alweer opgeven voor de competitie en de World Tour. Heb je zin om wedstrijden te spelen samen met de andere kids van LTC de Merwede? Doe dan mee! Je kan je alvast aanmelden via jeugd@ltcdemerwede.nl. Uiteraard ontvangt ieder jeugdlid nog een informatiemail van de jeugdcommissie en daarnaast… Lees meer »