Schrijf je in voor het bedrijventoernooi op 29 september 2022

Op donderdagavond 29 september is het eindelijk weer zover en zal het bedrijventoernooi bij onze verenging weer worden georganiseerd. Na 2 jaar afwezigheid kan je met je collega’s de strijd weer aan gaan met diverse bedrijven uit de omgeving. Het evenement zal starten met de mega-spies verzorgd door Cuisine Compleet. Waarna in toernooivorm het tennissen zal starten. Voor de minder ervaren tennissers bestaat weer de mogelijkheid om vooraf een Clinic te volgen. Neem tussen het tennissen door de tijd om te proeven van de wijnen van Fred van den Heuvel Wijn- en drankenhandel. En uiteraard zijn de collega’s die niet mee tennissen ook van harte welkom om deze gezellige avond mee te maken.

We zijn bezig om een flyer te maken die verspreid kan worden, maar op dit moment is het al mogelijk om je aan te melden. Dit kan met een mail naar sportievezaken@ltcdemerwede.nl of via het inschrijfformulier op deze pagina. Vermeld in deze mail de naam van het bedrijf, het aantal koppels (en de namen) dat meedoet (maximaal 4 per bedrijf), het aantal mee-eters en het aantal + de namen van degenen die de clinic willen volgen.

Gezocht: Enthousiaste, creatieve aanpakker!

Voor de tijdelijke werkgroep “ledenwerving” zijn we voor de periode van Jan-Aug 2024 op zoek naar 2 a 3 leden die het leuk vinden om mee te denken/uit te voeren om ons
ledenbestand verder uit te bouwen, alsmede de Open Dag vorm te geven.
Ben je: creatief, aan-/doorpakker, gezellig, zorgvuldig en heb je een paar uurtjes
per maand over voor onze te gekke vereniging, meld je dan aan op:
algemenezaken@ltcdemerwede.nl

Algemene ledenvergadering 2023

Afgelopen 15 november hadden we de algemene ledenvergadering in ons clubhuis. Fijn om te zien dat er een flinke opkomst was. Bedankt dat jullie er waren. Voor degene die er niet bij konden zijn of het nog even willen nalezen, hierbij de notulen van de vergadering. Zodat je weer op de hoogte bent van wat er allemaal gebeurd is het afgelopen jaar en voor de aankomende jaren weer op de planning staat.

Bekijk hier de notulen.

Geslaagd JoJo-toernooi 2023

Op zondag 12 november was het weer tijd om met jong en oud de strijd aan te gaan tijdens het heuse Jojo-toernooi! Rond 10 uur stroomden de koppels met goede moed binnen. Iedereen werd in de kantine ontvangen met wat te drinken en speculaasjes. Met 13 koppels verdeeld over twee poules (groen en geel), konden er een hoop spannende wedstrijdjes gespeeld worden. Van half 11 tot 12 uur werden de eerste 3 rondes gespeeld. Om de 26 deelnemers even bij te laten komen van het harde werken, was er in de kantine ondertussen een lange tafel opgesteld waar een heerlijke lunch werd geserveerd van warme soep met broodjes. Voor wat extra energie werden er ook mandarijntjes en appels uitgedeeld. Na weer helemaal opgeladen te zijn, werden er nog twee rondes in de middag gespeeld. Aan het eind van het toernooi werden de winnaars van de twee poules bekendgemaakt. Zij kregen een leuk (en lekker!) presentje. Ook voor de koppels die laatste waren geëindigd, stond er een troostprijs klaar. Want iedereen heeft natuurlijk goed zijn/haar best gedaan om er een sportieve en gezellige dag van te maken. Het was een mooie en geslaagde afsluiter van dit seizoen!

Klaverjassen 2023/2024, geef je nu op!

Binnenkort gaat het klaverjassen in ons clubhuis weer van start. Deelname kost € 3,00 per keer. Aanmelden vooraf is niet nodig. De volgende klaverjasavonden zijn gepland: 

10 november
8 december
12 januari
9 februari
8 maart
22 maart

We starten om 20.00 uur, doe gezellig mee!

Jojo jij mee? – zondag 12 november JoJo toernooi

Tijdens dit toernooi speel je als jeugdlid met een volwassene of als seniorlid met jeugd (4-18 jaar). De dubbelpartner mag een introducee zijn. Voor jeugdleden is dit evenement gratis, senioren en introducées betalen € 2,50.

Om 10.00 uur ontvangen we iedereen met wat lekkers en iets te drinken. Daarna start het toernooi. We zorgen voor een lunch en sluiten om 13.45 uur af met de prijsuitreiking. Wil je meedoen aan dit gezellige toernooi? Geef je dan snel op via jeugd@ltcdemerwede.nl

Bekijk hier de flyer

Competitie update: kampioenen 2023 en inschrijving 2024

De najaarscompetitie 2023 is in stijl afgesloten. Met een aantal regenachtige laatste speeldagen moeten nog enkele teams wat wedstrijden inhalen, maar het gros van de teams is inmiddels klaar. Dit seizoen hebben we maar liefst twee teams die kampioen zijn geworden en hangt het bij één team nog om het resultaat van een andere wedstijd. Wij feliciteren alvast de volgende teams met het kampioenschap:

Zaterdag Gemengd Dubbel Merwede 1
Jesper Dolk
Robert Willemsen
Manon Messchendorp
Sandra Messchendorp

Zondag Heren Merwede 1
Joris Küsters
Victor Küsters
Joost Küsters
Sven de Groot

Zij zullen op een later moment nog in het zonnetje worden gezet.

Daarnaast is het ook weer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2024. Alle aanvoerders hebben inmiddels een email gehad met alle informatie. Wij hopen uiteraard op weer veel inschrijvingen. Heb je nog niet eerder competitie gespeeld, maar zou je graag wel competitie willen spelen, mail dan naar competitie@ltcdemerwede.nl. Wij zullen je dan van alle informatie voorzien.

Tri-tennis tennis wall dankzij jullie support!

De uitslag is binnen en wij hebben als vereniging € 544,28 overgehouden aan de Rabobank clubsupport actie. Bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd!! 
Daarnaast hebben we vanuit de jeugdcommissie een aanvraag gedaan voor een MAG subsidie en deze is goedgekeurd. Hiermee kunnen we de Tri-tenniswand bekostigen inclusief wielen en een funzeil. Wat is de Tri-tennis Tenniswall?

Dit is voor jong en oud een heel geschikte wand om je slagen te oefenen. Hij is verrijdbaar en door de plank die ervoor ligt stuitert de bal altijd goed op.
Zie hier een kleine demonstratie: Tri-tennis® – outdoor portable tennis wall – www.Tri-tennis.com – YouTube
Deze wand zal binnenkort geplaatst worden bij de minibaan en zullen we integreren in onze jeugdactiviteiten, daarnaast is hij natuurlijk beschikbaar om vrij op te spelen.