Informatie lidmaatschap

Waarom lid worden?

LTC de Merwede is een sportieve en gezellige vereniging, waar leden van alle leeftijden op de wijze die bij hun past de tennissport kunnen bedrijven. Het is mogelijk om te trainen, competitie en toernooien te spelen en om ‘vrij’ te spelen met andere leden. Bovendien worden er vele leuke activiteiten georganiseerd!

Wat kost het?

Het lidmaatschap van onze vereniging kost voor senioren (17 jaar en ouder) € 160,00 per jaar. Voor jeugdleden kost het lidmaatschap € 100. Daarnaast vervul je als senior jaarlijks 2 à 3 vrijwillige diensten, die er mede voor zorgen dat de contributie laag kan worden gehouden. De mogelijkheid bestaat om deze diensten ‘af te kopen’ voor € 100. Bij inschrijving als lid wordt eenmalig € 20 in rekening gebracht voor de registratie van je lidmaatschap bij de KNLTB.

Wat krijg je er voor terug?

Seniorleden

Je kunt op elk gewenst moment tennissen met andere leden, uiteraard met uitzondering van momenten dat activiteiten gepland zijn, maar daar kun je je dan ook voor inschrijven. Op donderdagavond staat het ‘Labelen’ gepland. Hier kun je naar toe zonder met iemand af te spreken. De aanwezige leden worden gemixt en spelen onderling een wedstrijd (veelal dubbel).

Jeugdleden

Overdag kun je op elk gewenst moment tennissen met andere leden, uiteraard meet uitzondering van momenten dat activiteiten zijn gepland. Verder kun je zonder extra kosten meedoen aan competities en aan toernooien die op onze vereniging worden georganiseerd. Ook ben je welkom bij de activiteiten die de jeugcommissie organiseert.

Bekijk hier het informatieboekje voor de jeugd

Wat is er nog meer mogelijk?

Competitie en toernooien

Vanuit de KNLTB worden zowel in het voorjaar als het najaar een competitie georganiseerd, waarin je 6 à 7 wedstrijden speelt tegen verenigingen in de regio. Daarnaast organiseren we zelf jaarlijks de wintercompetitie, waarin de leden onderling de strijd aan gaan. Ook kun je je inschrijven voor diverse toernooien op onze vereniging, maar ook op de zogeheten ‘open toernooien’ bij andere verenigingen. Voor competities en toernooien worden aparte inschrijfbijdragen gevraagd.

Tennislessen

Op onze vereniging worden tennislessen gegeven door Bas-Ta uit Gorinchem. Deze tennisschool zorgt dat je de tennissport op een goede manier aanleert of dat je je techniek nog verder verbetert. Inschrijving en betaling voor deze lessen loopt volledig via Bas-Ta. Het lidmaatschap van onze vereniging is een voorwaarde om tennislessen te kunnen volgen.

Vrijwilligerswerk

Niet alleen op, maar ook naast de tennisbaan kun je actief zijn. Onze vereniging wordt gerund door vele vrijwilligers en mogelijk vind je het leuk om een steentje bij te dragen, bijvoorbeeld door het organiseren van evenementen of het onderhouden van ons park en clubgebouw. Je inzet is altijd welkom!

Verdere vragen?

Op deze pagina kun je diverse informatie terugvinden over het lidmaatschap van onze vereniging. Heb je toch nog een vraag? Mail deze dan naar leden@ltcdemerwede.nl