Competitienieuws

Inschrijven herfstcompetitie kan nog tot eind juni!

Inschrijven voor de herfstcompetitie kan nog tot eind juni. In het clubhuis hangt aan de muur, links bij de ingang, diverse informatie hieromtrent. Ook kunnen jullie voor vragen mailen naar Johan Blokland (jblokland213@kpnplanet.nl) en de toernooicommissie (toernooien@ltcdemerwede.nl). Via deze mailadressen kunnen jullie ook competitieteams inschrijven.

Drie kampioenen bij LTC de Merwede

In het laatste tennisweekend van de voorjaarscompetitie behaalden drie teams van LTC de Merwede het kampioenschap binnen. Dames 1 van de vrijdagcompetitie speelde thuis tegen Groot Zuideveld dat ook nog een kleine kans maakte op de titel. Dames 1 won met 3-1 en zag de andere concurrent De IJpelaar Breda met dezelfde cijfers van Werkendam… Lees meer »

Dames 1 houden zicht op titel levend

Het Dames 1 team van LTC de Merwede heeft het zicht op het kampioenschap levend gehouden. De laatste twee wedstrijden speelt de ploeg thuis. Vrijdag werd de eerste horde genomen. Tegen het laag geklasseerde Ulvenhout deed het team wat het de laatste drie wedstrijden met veel overtuiging deed: met klinkende cijfers winnen. Ulvenhout werd met… Lees meer »

Competitieafsluiting + BBQ zaterdagmiddag 1 juni vanaf 18:00 uur

Net als vorig jaar zullen wij op de laatste competitie zaterdag de voorjaarscompetitie feestelijk afsluiten met een BBQ. Deze BBQ is behalve voor de competitieteams ook voor alle andere leden toegankelijk. Met deze afsluiting zullen tevens onze kampioenen in het zonnetje worden gezet en na afloop van de BBQ zal DJ Tomi de avond feestelijk… Lees meer »

Heren 1 lijden 5e nederlaag

Het heren 1 team van LTC de Merwede heeft het zwaar in de sterke 2e klasse. Op het de laatste plaats staande team heeft nog geen wedstrijd kunnen winnen en deze keer kwam middenmoter Streveland uit Streefkerk op bezoek. De mannen knokten voor elk punt, maar moesten hun meerdere erkennen in Streveland. Ook de vijfde… Lees meer »

Dames 1 kloppen koploper Meerkerk

Het dames 1 team van LTC de Merwede wachtte afgelopen zaterdag een zware wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Meerkerk. Meerkerk had de eerste drie wedstrijden van deze competitie met overtuigende cijfers gewonnen. De dames van LTC verweerden zich fantastisch en maakten er een spannende ontmoeting van. Door een opgave van Meerkerk in de beslissende partij… Lees meer »

Mix 1 wint derby

Het 1e mix team won verleden week de openingswedstrijd van het seizoen met 1-3 bij Alblasserdam. Dit weekend stond de derby tegen het Schelluinse SLTVR. Derby’s zijn altijd speciaal en bijzonder. En deze was er geen uitzondering op. Maar het mix team bleef in de spannende en sportieve wedstrijd aan de goede kant van de… Lees meer »

Heren 1 wint weer met 5-1

Het 1e heren team won verleden week de openingswedstrijd van het seizoen met 1-5 bij Zaltbommel. Zaterdag werd dat gevolgd door opnieuw een 5-1 zege tegen Vianen in de thuiswedstrijd op het eigen tennispark aan de Peulenlaan. Hierdoor neemt Heren 11 een plaats in de top van de ranglijst in. De heren spelen 6 partijen… Lees meer »