Competitienieuws

Jeugdcompetitie najaar 2023

Er hebben dit najaar 3 teams bij de jeugd najaarscompetitie, 2 teams speelden Tenniskids Oranje op de zondag en 1 team speelde regiocompetitie op zaterdag.Op 30 september speelden Maurice, Fier… Lees meer »

Nieuw! Regiocompetitie

Er zijn verschillende competitievormen bij de jeugd, zoals Tenniskids en juniorencompetitie. Echter vinden deze vaak op zondag plaats en dit is niet altijd haalbaar of lukt het niet om een… Lees meer »

Jubilarissen en kampioenen competitie 2022

Tijdens de afgelopen ALV hebben wij diverse jubilarissen mogen huldigen. Jaap Rikkers, Paul v/d Berg en Ron Slootweg zijn inmiddels 40 jaar lid van onze mooie tennisvereniging. En Henry Klop,… Lees meer »

Succesvolle start Winterkampioenen 2022/2023

Vrijdag 4 november was het dan zover, de eerste speeldag van onze nieuwste tennisactiviteit, De Winterkampioenen. We hebben veel aanmeldingen gehad en ondanks dat de eerste speeldag nog niet eens… Lees meer »

Voorjaarscompetitie 2023 – Schrijf je in!

Inmiddels is de Najaarscompetitie 2022 weer afgelopen. Met vier kampioenen in ons midden, een groot aantal deelnemende teams en veel gezellige dagen is dit weer een groot succes geweest! De… Lees meer »

Indeling competitie voorjaar 2022 bekend

Komend voorjaar nemen namens onze vereniging weer 16 teams deel aan de voorjaarscompetitie. Houd je mijnknltb.nl pagina in de gaten voor de indeling, deze staat nu namelijk online!

KNLTB Voorjaarscompetitie 2022

De herfstcompetitie is afgelopen. We hebben in ieder geval één team dat kampioen is geworden en er zijn nog drie teams die kans maken om kampioen te worden, zij moeten… Lees meer »