Competitienieuws

Competitie 2021 – Schrijf je in voor 13 juni!

Inschrijven voor de KNLTB Competitie 2021 die van september tot en met oktober wordt gespeeld kan nog tot uiterlijk 13 juni aanstaande. Wil je nog meedoen en heb je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel! Wij hebben helaas van de KNLTB vernomen dat het aantal teams dat op de vrijdag mee kan doen weer… Lees meer »

Jeugdcompetitie

Voor het nieuwe jaar 2021 kan je je alweer opgeven voor de competitie en de World Tour. Heb je zin om wedstrijden te spelen samen met de andere kids van LTC de Merwede? Doe dan mee! Je kan je alvast aanmelden via jeugd@ltcdemerwede.nl. Uiteraard ontvangt ieder jeugdlid nog een informatiemail van de jeugdcommissie en daarnaast… Lees meer »

Nieuwe VCL’s

Merel van Krieken en Barry Scheeren hebben recent met succes de cursus Vereniging Competitie Leider (VCL) gevolgd bij de KNLTB om Johan op te volgen als de nieuwe VCL’s van LTC de Merwede. Zij staan voor jullie klaar om hopelijk net zo goed als Johan de competitie te organiseren. Vanaf nu maken we gebruik van… Lees meer »

Dames 1 verstevigt koppositie

Afgelopen zaterdags speelde het 1e damesteam van LTC de Merwede de vijfde wedstrijd van de najaar competitie. Na twee gelijke spelen en twee overwinningen werd in Dordrecht de derde zege behaald door Dubbeldam met 1-3 te verslaan. Door deze zege wordt de koppositie verstevigd. De aanvang van de wedstijd was 10 uur ’s morgens en… Lees meer »

Update coronamaatregelen

Update coronamaatregelen terras en kantine In overleg met de gemeente Hardinxveld-Giessendam worden deze week naar aanleiding van recente wijzigingen in het landelijke coronabeleid, een aantal zaken op de club aangepast. Wij verzoeken jullie rekening te houden met het volgende. Op het terras worden vakken aangebracht waarin meubilair is geplaatst. Het is niet toegestaan om deze… Lees meer »

KNLTB competitie september – schrijf nu in!

Als de maatregelen van het kabinet het tegen die tijd toelaten zal begin september de KNLTB Competitie 2020 starten. De KNLTB is bezig met diverse scenario’s om deze competitie door te laten gaan. En binnenkort kan hiervoor worden ingeschreven. Namelijk vanaf 15 juni tot uiterlijk 30 juni. Hoe de competitie eruit zal komen te zien… Lees meer »

Mix 1 kampioen

Het Mix 1 team van LTC de Merwede is onverwacht kampioen geworden. Na de reguliere speelronden stond het team samen met RLTC bovenaan. Beide teams moesten nog een wedstrijd spelen die vanwege het slechte weer geen doorgang had gevonden. LTC de Merwede speelde die inhaalwedstrijd eerst en won eenvoudig met 4-0. Een aantal dagen later… Lees meer »