Competitienieuws

Mix 1 kampioen

Het Mix 1 team van LTC de Merwede is onverwacht kampioen geworden. Na de reguliere speelronden stond het team samen met RLTC bovenaan. Beide teams moesten nog een wedstrijd spelen die vanwege het slechte weer geen doorgang had gevonden. LTC de Merwede speelde die inhaalwedstrijd eerst en won eenvoudig met 4-0. Een aantal dagen later… Lees meer »

Huldiging kampioenen en jubilaris

Gisteravond was onze algemene ledenvergadering. We hebben daarbij onze jubilaris Wendy Bosman 25 jaar lid van LTC de Merwede en de kampioenen met de herfstcompetitie gehuldigd: Dames op vrijdag: Astrid Merel Esther Roxanne Heren op vrijdag: Rainier Andre Jorick Hubert Wouter Jan Willem Andre De volgende ochtend kregen we door dat we nóg een kampioensteam… Lees meer »

Vrijdag heren 1 team kampioen

Het Heren 1 team van LTC de Merwede van vrijdagavond behaalde de titel. Er werden 6 overwinningen geboekt en alleen tegen Streveland werd gelijkgespeeld. Het kampioenschap werd behaald in de derby tegen Giessenburg. Met sterk spel werd er met 4-0 gewonnen en kon het kampioenschap worden gevierd. Het team bestaat uit: Hubert Verweij, André van… Lees meer »

Dames 1 verliest nipt van Rhoon

Het dames 1 team van LTC de Merwede bivakkeert deze herfstcompetitie n de onderste regionen. De laatste wedstrijden werden punten gepakt en afgelopen zaterdag kwam Rhoon op bezoek dat ook onderin staat en net zoals LTC de Merwede pas de laatste weken punten pakte. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden en die verwachting kwam… Lees meer »

Mix 1 verliest topper

Het 1e mixed team deelde de koppositie met D’Oudelande uit Ridderkerk. Beide ploegen hadden drie keer gelijk gespeeld en twee keer gewonnen. Zaterdag stond de confrontatie tussen de koplopers op het programma. Met spanning en het nodige vertrouwen was naar de wedstrijd toegeleefd. Het werd een teleurstellende dag, want D’Oudelande won ietwat geflatteerd met 1-3… Lees meer »

Heren 1 speelt gelijk

Het 1e heren dubbel team speelt een bescheiden rol in de 2e klasse en bivakkeert in de onderste regionen van de ranglijst. Na drie nederlagen werd verleden week de eerste overwinning geboekt. Zaterdag kwam rode lantaarndrager IJpelaar Breda op bezoek. Het was de gelegenheid te stijgen op de ranglijst, maar onder regenachtige omstandigheden was een… Lees meer »

Dames 1 verstevigt koppositie

Het Dames 1 team van LTC de Merwede van de vrijdagavond heeft de koppositie verstevigd. Het team speelde op het eigen tennispark aan de Peulenlaan tegen het laag geplaatste Papendrecht TC. LTC de Merwede speelde erg sterk en won redelijk eenvoudig met 4-0. Concurrent Ter Steeghe speelde gelijk en liet belangrijke punten liggen in de… Lees meer »