Competitie spelen?

Gedurende het tennisseizoen is het op verschillende momenten mogelijk om competitie te spelen. Vanuit de KNLTB wordt zowel in het voorjaar als in het najaar een competitie georganiseerd, welke 6 à 7 weken duurt. Daarnaast organiseert LTC de Merwede jaarlijks de wintercompetitie, waarin tussen leden onderling dubbelwedstrijden worden gespeeld. Deze competitie loopt van november tot maart.

KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie

Zowel in het voorjaar als in het najaar is het mogelijk om deel te nemen aan de door de KNLTB georganiseerde competities. Gedurende een periode van twee maanden speel je tegen teams van andere verenigingen. Dit kan op vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagmiddag. Inschrijving voor de herfstcompetitie dient voor 1 juni voorafgaand aan de competitie plaats te vinden, inschrijving voor de voorjaarscompetitie voor 1 december. Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers, waarbij je zowel als herenteam, damesteam als mixteam kunt deelnemen. Ben je op zoek naar teamgenoten of wil je meer informatie over het spelen van competitie? Mail dan naar barryscheeren@live.nl

Wintercompetitie LTC de Merwede

Gedurende het winterseizoen is het rustig op de toernooi- en competitiekalender. Om toch wedstrijden te kunnen spelen organiseert LTC de Merwede jaarlijks de wintercompetitie. Je schrijft je in met één of twee medespelers en wordt vervolgens ingedeeld, waarbij je gemiddeld zo’n één keer in de twee weken speelt. Om de motivatie te vergroten, wordt elke zondag voor een lekker hapje eten voor de deelnemers verzorgd!